Chimia dintre Kim Jung Hyun și Im Soo Hyang este complicată de o relație când dulce, când sărată în “Kokdu: Season Of Deity”

3 Reasons Why “Kokdu: Season Of Deity” Will Be A Must-Watch

Așteptările publicului cresc o dată cu apropierea datei premierei K-Dramei “Kokdu: Season Of Deity” + poze noi și incitante.

“Kokdu: Season Of Deity” este o nouă poveste de dragoste fantastică care spune povestea unui înger al morții pe nume Kokdu (Kim Jung Hyun) care vine pe această lume pentru a pedepsi oamenii la fiecare 99 de ani. Când Kokdu  o întâlnește pe Han Gye Jeol (Im Soo Hyang), un medic cu abilități misterioase, el începe să lucreze ca medic în preajma sa.

De când s-a anunțat că Kim Jung Hyun și Im Soo Hyang vor prelua rolurile principale ale lui Kokdu și Han Gye Jeol, entuziasmul spectatorilor pentru această dramă a tot crescut. Telespectatorii ar trebui să se aștepte la momente pline de pasiune și la o poveste de dragoste pe măsură.

Kim Jung Hyun a descris cuplul ca fiind „dulce și feroce”, spunând: „Se ceartă atât de mult încât există cel puțin o secvență a celor două personaje care se ceartă în fiecare scenă. Dar există o căldură și o tristețe care coexistă în inimile lor atunci când se uită unul la altul.” Acesta a adăugat: „Sper că vă bucurați să urmăriți această schimbare de temperatură care apare în scenele în care Kokdu și Han Gye Jeol se întâlnesc.”

Im Soo Hyang a spus: „Dacă ar trebui să aleg o expresie cheie pentru a descrie chimia romantică a lui Kokdu și Han Gye Jeol, ar fi „dulce și sărată.” Este pentru că se ceartă, apoi se îndrăgostesc și apoi se ceartă din nou, afișând o chimie care merge între cald și rece.”

Serialul are premiera în data de 27 ianuarie. 

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s