Lee Sang Yoon și Lee Ji Ah formează un cuplu perfect în aparență în K-drama “Pandora: Beneath The Paradise”

Watch: Lee Sang Yoon And Lee Ji Ah Are A Picture-Perfect Couple In New Drama “Pandora: Beneath The Paradise”

Creatorul dramei-hit “The Penthouse” revine cu un serial despre răzbunare și intrigă cu Lee Sang Yoon și Lee Ji Ah în rolurile principale.

Postul tvN a lansat un poster și un teaser pentru viitoarea sa dramă de răzbunare „Pandora: Beneath the Paradise”!

Serialul urmărește povestea de răzbunare a unei femei care caută să descopere adevărul despre trecutul ei, după ce și-a pierdut memoria și a realizat că viața ei perfectă a fost orchestrată de altcineva, ca parte a unui plan măreț.

Drama este creată de Kim Soon Ok, scenarista serialului de succes „The Penthouse” și condusă de regizorul Choi Young Hoon, care a lucrat recent cu Lee Sang Yoon la drama de succes SBS „One the Woman”.

Afișul o surprinde pe Hong Tae Ra (Lee Ji Ah) uitându-se undeva cu o privire furioasă. Un pistol pe care îl ține în mână și petele de sânge de pe rochia ei albă ar putea î semnifica  pedepsirea celor care i-au manipulat în mod arbitrar viața, stârnind curiozitatea spectatorilor.

În primul teaser care a fost lansat împreună cu afișul, Hong Tae Ra și Pyo Jae Hyun (Lee Sang Yoon) se simt bine la o petrecere tip banchet în timp ce primesc aplauze și urale din partea celor din jurul lor. Tae Ra și Jae Hyun se privesc în ochi cu dragoste și se bucură de aceste momente fericite până când cineva scoate o sticlă de șampanie. Cercelul lui Tae Ra cade în timp ce se uită înapoi, ca și cum ar da un indiciu asupra unei crize care urmează să se iște.

În primul teaser care a fost lansat împreună cu afișul, Hong Tae Ra și Pyo Jae Hyun (Lee Sang Yoon) se bucură de o petrecere la o sală de banchet în timp ce primesc aplauze și urale din partea mulțimii. Tae Ra și Jae Hyun se privesc în ochi cu dragoste și se bucură de momente fericite împreună până când cineva scoate o sticlă de șampanie. Cercelul lui Tae Ra cade în timp ce se uită înapoi (și rămâne singură), ca și cum ar da un indiciu asupra unei crize care se va desfășura.

“Pandora: Beneath the Paradise” va avea premiera pe 11 martie.

 

Sursa

 

Publicitate

2 gânduri despre „Lee Sang Yoon și Lee Ji Ah formează un cuplu perfect în aparență în K-drama “Pandora: Beneath The Paradise”

  1. Kim Autor post

   Buna! Deocamdata va fi disponibil doar online cred. Subtitrat in EN. Cat despre NEtflix, este posibil sa cumpere serialul mai tarziu. Nu stiu insa nimic despre asta momentan.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s