Park Hyung Sik și Jeon So Nee discută despre drama „Our Blooming Youth” și altele

Park Hyung Sik And Jeon So Nee Dish On First Impressions, Being Great Acting Partners For “Our Blooming Youth,” And More

Cei doi actori au luat parte la un pictorial realizat de revista Elle Korea!

În cadrul interviului care a urmat după ședința foto de duo, Park Hyung Sik și Jeon So Nee au vorbit despre primele impresii pe care le-au avut unul despre celălalt.

Park Hyung Sik a spus: „Nee părea foarte rece și distantă la început. Dar acest lucru nu a durat foarte mult. De fiecare dată când vorbeam, am observat cum reies mici părți din personalitatea ei reală. Am devenit rapid prieteni pe măsură ce ne-am dezvăluit interesele.”

Jeon So Nee a dezvăluit: „Prima mea impresie legată de Park Hyung Sik a fost una bună, de la început, până la sfârșit! Părea foarte politicos, profesional și prietenos. Este un adevărat profesionist și a dovedit acest lucru.”

Când au foste întrebați despre relația lor pe platoul de filmare al dramei „Our Blooming Youth”, Park Hyung Sik a spus: „Vreau să evidențiez faptul că Nee are niște expresii faciale grozave! Datorită ei, au existat momente în care am putut filma cu încredere”.

Jeon So Nee a răspuns: „Mă simt la fel. Au existat momente în care m-am putut concentra doar la partea mea de actorie datorită lui Hyung Sik, care a avut o reacție neașteptată. În prima zi în care am experimentat acel eveniment, i-am trimis un mesaj de mulțumire.”

Actorul a completat: „Da, îmi aduc aminte de asta. După ce am terminat de filmat scena, ea mi-a spus că am fost foarte cool atunci. Am fost surprins, deoarece a fost prima oară când am auzit o actriță să mă complimenteze atât de sincer. În acel moment, am avut aceleași gânduri ca și ea.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s