Un reporter dezvăluie care actori de K-drame au cel mai mare tarif + sumele incredibile cu care sunt plătiți

news-thumbnail

Cine credeți că este actorul cel mai bine plătit din industrie?

Pe 21 ianuarie, Ahn Jinyoung, un reporter pentru Munhwa Ilbo și un Youtuber, a dezvăluit pe canalul său de Youtube tarifele cerute de actorii de top pentru a apărea în K-Drame.

În primul rând, reporterul a dezvăluit că Song Joong Ki, Lee Jong Suk, Ji Chang Wook, Kim Soo Hyun și Lee Min Ho au fost actorii care au deschis calea celorlați actori coreeni sprea a fi plătiți în jur de 300 de milioane woni (aproximativ 244 000 USD) per episod pentru o dramă difuzată la tv. Cu alte cuvinte, ei primesc aproximativ 4,8 miliarde woni (aproape 4 milioane USD) pentru  o dramă cu 16 episoade – referindu-se aici la drame difuzate de canalele tv clasice.

În cazul lui Kim Soo Hyun și Lee Min Ho, care au o mare popularitate în străinătate, cei doi primesc stimulente în plus față de tariful pentru apariție, conform spuselor reporterului.

Din păcate, el a adăugat că actrițele câștigă încă mai puțin decât actorii. Se spune că Jeon Ji Hyun și Song Hye Kyo primesc cei mai mulți bani în rândul actrițelor, tariful lor fiind de 200 de milioane de woni (aproximativ 163 000 USD) per episod. În special, Ahn Jinyoung a prezis că Song Hye Kyo va fi plătită mai mult în următorul ei proiect din cauza faimei sale uriașe din seria „The Glory” de la Netflix.

În ceea ce privește actorii care au apărut pe serviciile/canalele de streaming, despre care se știe că plătesc mai mult, se spune că Lee Jung Jae este vedeta cu cel mai mare tarif de apariție. „În octombrie anul trecut, s-a raportat că suma primită de Lee Jung Jae pentru un episod a crescut la 1 miliard woni (813 000 USD). După ce reporterii au făcut cercetări în acest sens, am confirmat că oamenii din piața dramelor cred că cifra de 1 miliard de woni  (813 000 USD) per episod este foarte posibilă.”

Ce părere aveți?

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s