Park Hyung Sik și Jeon So Nee sunt prinși în zvonuri dar nu au încredere unul în celălalt

Los rumores giran en torno a Park Hyung Sik y Jeon So Nee mientras sospechan el uno del otro en avance de “Our Blooming Youth”

K-Drama „Our Blooming Youth” lansează un trailer extins cu scene din primele sale episoade.

Drama istorică tvN „Our Blooming Youth” spune povestea unui prinț care suferă de un blestem misterios și a unei femei geniale care este acuzată că și-a ucis membrii familiei. Povestea lor de dragoste se desfășoară în timp ce acest bărbat o salvează femeia de acuzația ei falsă și în timp ce femeia îl salvează pe acesta de blestemul său. Park Hyung Sik îl interpretează pe prințul moștenitor Lee Hwan, iar Jeon So Nee joacă rolul femeii cool pe nume Min Jae Yi.

Noul teaser pentru episodul 1 prezintă toate zvonurile și suspiciunile despre Prințul Moștenitor și Min Jae Yi. În timp ce Lee Hwan își desfășoară ziua în mod normal, oamenii din jurul lui bârfesc că nu își poate folosi brațul drept din cauza blestemului unei fantome. Treaba nu se termină aici, alții crezând că și-a ucis fratele mai mare pentru a deveni prințul moștenitor. Cu toate acestea, se pare că unele zvonuri au o anumită bază, deoarece Lee Hwan se luptă să-și folosească brațul drept care tremură.

Lee Hwan nu este singura țintă a zvonurilor fără temei, deoarece Min Jae Yi este acuzată că și-a ucis familia, deși ea îi vede murind în fața ei. Disperată să-și demonstreze nevinovăția, Min Jae Yi țipă: „Jur pe viața mea”, dar nu reușește să-i oprească pe bărbații înarmați care o urmăresc.

Lucrurile se înrăutățesc pentru Min Jae Yi când se întâlnește cu Lee Hwan, care susține: „Asasina Min Jae Yi a tras o săgeată în Prințul Moștenitor”. Deși nu este lovit de săgeată, în urma incidentului  Prințul Moștenitor este neliniștit și incapabil să doarmă noaptea. Min Jae Yi este într-o situație la fel de stresantă, fiind urmărită până la marginea unei stânci. Cum vor scăpa acești doi eroi din situații atât de precare?

Aproape de sfârșitul videoclipului, Min Jae Yi afirmă cu încredere: „Sunt sigură că decesele familiei mele sunt legate de Prințul Moștenitor”. Lee Hwan îl suspectează pe Min Jae Yi și Min Jae Yi, fiind sigură că Prințul Moștenitor are răspunsuri la moartea familiei sale, iar clipul se încheie cu un moment tensionat de contact vizual între personajele principale, conectate în mod misterios.

„Our Blooming Youth” are premiera în data de 6 februarie.

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s