Jisoo din BLACKPINK afișează un look ideal în stilul Audrey Hepburn la show-ul DIOR

Jisoo din BLACKPINK a furat privirile la show-ul DIOR din Paris cu stilul său ce o imită pe Audrey Hepburn.  Idolul și-a aranjat până și părul pentru a arăta cât mai bine cu emblematicul star american de la Hollywood.

Pe 23 ianuarie (ora locală), Jisoo din BLACKPINK a atras toate  privirile în timp ce a participat la Dior Couture Show Spring-Summer 2023 de la Paris!

Evenimentul a fost condus de designerul de modă italian și directorul de creație al Dior Maria Grazia Chiuri. Jisoo, ambasadorul global coreean al casei de lux, a participat alături de alte nume mari precum actrița Anya Taylor-Joy, ambasador global DIOR, sau Beatrice Borromeo, nora prințesei Caroline de Monaco,  ambasador DIOR la rândul său.

În timpul ședinței foto pe covorul roșu, Jisoo a fost, fără îndoială, în centrul atenției presei străine, al fanilor și al participanților locali, etalându-și frumusețea într-o ținută complet albă din colecția DIOR couture.

Arătând superb ca întotdeauna, idolul a emanat eleganță clasică purtând o rochie de  prințesă cu mâneci transparente. Ea și-a completat look-ul pur cu pantofi cu tocuri albi și o geantă micro.

Actrița idol poate avea o expresie nostalgică, dar, în același timp, a degajat și un farmec jucăuș, la fel ca vedeta Audrey Hepburn în filmul celebru „Roman Holiday”. De asemenea, bretonul ei, care este coafura caracteristică a lui Hepburn din filmul „Breakfast at Tiffany’s”, se potrivește perfect cu stilul pe care și l-a dorit.

Cu vâlva pe care a stârnit-o cu această coafură emblematică, este de așteptat ca Jisoo să deschidă o altă tendință printre pasionații de modă.

 

Sursa: .kpopstarz

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s