Kim Min Kyu își arată abdomenul bine lucrat în K-Drama “The Heavenly Idol”

Kim Min Kyu muestra su abdomen marcado durante presentación de comeback en su nuevo drama “The Heavenly Idol”

Nu eram pregătiți pentru asta! Kim Min Kyu este cu adevărat un idol perfect pentru rolul său din K-Drama “The Heavenly Idol”!

Bazat pe un webtoon popular și pe un roman web, “The Heavenly Idol” este o dramă de tip fantezie cu Kim Min Kyu în rolul marelui preot Rembrary, care se trezește brusc într-o zi în corpul lui Woo Yeon Woo, un membru al unui grup de idoli fără succes intitulat Wild Animal.

Fotografiile recent lansate îl arată pe marele preot Rembrary pe scenă, la spectacolul de revenire a lui Wild Animal, acest grup fără succes care a fost activ timp de cinci ani, din care face parte și membrul Woo Yeon Woo.

În imagini, Woo Yeon Woo este îmbrăcat în costum de scenă cu pantaloni de piele și crop top, accesorii multiple și este machiat, fiind fermecător.

Producătorii au dezvăluit că este vorba despre prima  revenire a Wild Animal după un an și șase luni.

Woo Yeon Woo și ceilalți membri Wild Animal au o privire serioasă. Woo Yeon Woo se pierde pe scenă cu o privire anxioasă, în timp ce ceilalți membri încearcă să-l facă să danseze în timp ce se mișcă în jurul lui .

Cel mai probabil asistăm la scena în care Rambray intră în corpul idolului Woo Yeon Woo și se trezește pe scenă, neștiind ce trebuie să facă.

Cu toate acestea, următoarea poză îl arată pe Woo Yeon Woo arătându-și cu îndrăzneală abdomenul bine lucrat. Telespectatorii sunt probabil deja curioși să afle dacă Wild Animal va putea reveni cu succes datorită comportamentului lui Woo Yeon Woo, după refuzul său de a dansa.

“The Heavenly Idol” va avea premiera pe 15 februarie.

 

Sursa: soompi.es

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s