“The Glory Part 2” lansează un poster intrigant al relației dintre Song Hye Kyo și Lee Do Hyun + un trailer captivant

“The Glory Part 2” arată o răzbunare cruntă a personajului lui Song Hye Kyo, dar și o relație  cu Lee Do Hyun care evoluează.

„The Glory” este cel mai recent proiect al autoarei de succes Kim Eun Sook, care spune povestea unei foste victime a violenței școlare ce jură să se răzbune pe torționarii ei după ce a devenit profesoară de la școala elementară unde învață copilul unuia dintre torționari. Song Hye Kyo joacă rolul protagonistei răzbunătoare Moon Dong Eun, în timp ce Lee Do Hyun interpretează complicatul rol masculin al personajului Joo Yeo Jeong.

Afișele recent lansate pentru partea 2 a dramei o  prezintă pe Moon Dong Eun cu fiecare dintre cele opt personaje care au strânse legături cu ea. Printre personajele solidare cu Moon Dong Eun se numără Joo Yeo Jeong, Kang Hyeon Nam (Yeom Hye Ran) și Ha Do Yeong (Jung Sung Il). În fiecare dintre cele trei postere, Moon Dong Eun stă în partea dreaptă și se uită către ei cu o privire caldă, sau cu un zâmbet blând.

Pe de altă parte, atitudinea și privirea lui Moon Dong Eun către grupul de răufăcători format din Park Yeon Jin (Lim Ji Yeon), Jeon Jae Joon (Park Sung Hoon), Lee Sa Ra (Kim Hieora), Choi Hye Jeong (Cha Joo Young) și Son Myeong Oh (Kim Geon Woo) este complet diferită. Moon Dong Eun se uită la ei de sus, cu mâinile în jurul fiecărui personaj, ca și cum ar dori să le facă rău fizic.

Trailerul care a fost lansat împreună cu afișele, începe cu Park Yeon Jin spunând fără nici măcar cel mai mic sentiment de vinovăție: „Nu am greșit cu nimic, Dong Eun”. Atitudinea ei o înfurie și mai mult pe Dong Eun, ce prefigurează răzbunarea ei cruntă, care tocmai a început cu seriozitate, spunând: „Bine ai venit, Yeon Jin”, după ce Joo Yeo Jeong remarcă înfiorător: „Îți voi arăta iadul în care trăiesc.”

“The Glory Part 2”  are premiera pe 10 martie.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s