Instanța păstrează pedeapsa de 10 luni de închisoare pentru Himchan din B.A.P în cazul de hărțuire sexuală

În data de 9 februarie, Tribunalul Districtului Central din Seul a decis să păstreze sentința de zece luni de închisoare și 50 de ore de cursuri de educație privind violența sexuală, care a fost primită de Himchan, fost membru B.A.P.

În iunie 2020, Himchan a fost pus sub acuzare pentru că a agresat sexual o femeie cunoscută drept „A” într-o vilă din Namyangju, undeva în 2019. În timpul primului proces, Himchan a insistat că femeia nu a fost nicidecum forțată și că toate activitățile sexuale au avut loc cu consimțământ reciproc. El a recunoscut apoi cu întârziere acuzațiile în aprilie anul trecut, în timpul audierii procesului său de apel, oferind scuze publice.

Acum, instanța a decis să mențină hotărârea inițială dată în cazul lui Himchan, sub forma unei pedepse de 10 luni de închisoare, plus 50 de ore de educație privind violența sexuală. De asemenea, Himchan va trebui să îi plătească lui „A” daune.

Fostul membru B.A.P. este implicat în prezent într-un alt proces cu două persoane pentru tentativă de molestare sexuală.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s