Heechul din Super Junior își cere iertare pentru controversa din timpul transmisiunii live

Super Junior’s Kim Heechul Apologizes After Controversy Over Live Broadcast

Artistul își cere scuze pentru comentariile făcute.

În data de 9 februarie, Heechul din Super Junior a fost invitat să participe în cadrul emisiunii lui BJ Choi, unde cei doi au consumat băuturi alcoolice. În timpul desfășurării transmisiunii live, Heechul i-a luat apărarea lui Kangin, în ciuda scandalului în care acesta a fost implicat după ce a condus în stare de ebrietate și a înjurat o comunitate online de internauți și agresorii.

În data de 13 februarie, idolul a apelat la Instagram pentru a-și cere iertare pentru remărcile aduse. Acesta a scris într-un mesaj:

„Fie că dețin gânduri corecte sau greșite, îmi cer iertare pentru că am folosit exagerat blasfemia și expresiile vulgare, dar și pentru că am vorbit despre standardele duble. Îmi pare foarte rău pentru fanii care au fost răniți în urma controversei stârnite. Aceasta a fost ultima oară când am făcut un astfel de lucru. Voi face tot posibilul ca, pe viitor, să nu mai fiu implicat în vreo controversă.

Cu toate acestea, oricând aș încerca să reflectez asupra observațiilor aduse de mine, nu cred că am greșit înjurând agresorii școlari și anumite site-uri.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s