Choiza din Dynamic Duo își anunță căsătoria

Dynamic Duo's Choiza announces upcoming marriage | allkpop

Choiza din Dynamic Duo se pregătește de căsătorie!

În data de 17 februarie, Choiza și-a anunțat viitoarea căsătorie printr-o scrisoare adresată fanilor pe Instagram.

Bună ziua, sunt Choiza.

După o iarnă incredibil de friguroasă, în această perioadă a anului în care aproape putem simți atmosfera de primăvară, am început să scriu în notițe pentru a împărtăși o veste bună cu toți cei care mă prețuiesc și mă iubesc.

Nu știu dacă din confort sau obișnuință, dar am rămas singur multă vreme și am trăit crezând că voi continua să o fac. După ce am rătăcit așa, fără vreun scop anume, am întâlnit pe cineva care m-a oprit. Ne-am întâlnit în mod natural, după ce am fost prezentați unul altuia de o cunoștință apropiată, și este o femeie al cărei farmec este zâmbetul ei inocent, care mă privește cu căldură și care este alături de mine la bine și la rău. Când suntem împreună, ne simțim confortabil, ca și cum am fi prieteni de-o viață, așa că ea aduce pentru mine o stabilitate confortabilă vieții mele dinamice.

Acum, vom merge împreună spre noul nostru obiectiv de a avea o familie fericită. Cred că momentul nunții va fi în jurul lunii iulie a acestui an. La fel ca acum, vom trăi frumos în timp ce ne vom iubi și ne vom ține de mână.

Vă mulțumesc că ați citit acest mesaj lung și dezordonat până la sfârșit. Sper că veți sprijini viitorul nostru în timp ce începem din nou. Vă iubesc.

Februarie 2023, Choiza alături de acest „Zâmbet Inocent”

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s