Lista companiilor kpop care interzic artiștilor să aibă relații amoroase

Idolii kpop au multe reguli, iar una din cele mai importante este interzicerea relațiilor amoroase. Depinde de cariera idolului și de agenție, iar contractele idolilor includ o clauză care indică clar că relațiile amoroase trebuie evitate, în respect pentru fanii lor, care dedică mult timp și energie și investesc mult pentru a savura idolii promovând pentru o lungă perioadă de timp.

În prezent, situația s-a mai schimbat, iar unele companii de divertisment au ajuns să anuleze această interdicție. Unii idoli vorbesc deschis pe acest subiect, în timp ce alții aleg să păstreze tăcerea. După ani, situația în mai multe agenții s-a schimbat, deci iată mai jos unele companii kpop și regulile lor actualizate.

YG Entertainment

YG Entertainment obișnuia să interzică idolilor să se întâlnească, dar, conform unor surse mai recente, cum ar fi apariția artiștilor la emisiuni TV, se pare că regulile s-au schimbat. Acum, doar idolilor începători li se interzic relațiile. Idolii ce au deja ani de carieră și câștig bani buni sunt liberi când vine vorba de întâlniri.

JYP Entertainment

Și JYP Entertainment și-a schimbat regulile, optând pentru o interzicere a relațiilor timp de 3 ani. În trecut era 5 ani. Asta înseamnă că idolii trebuie să fie activi în industrie pentru cel puțin trei ani pentru posibilitatea de a fi într-o relație.

SM Entertainment

Se spune că SM Entertainment nu interzice idolilor să fie într-o relație. Artiștii sunt sfătuiți să fie discreți, pentru a nu ajunge într-un scandal, dar agenția nu are nici o interdicție.

MAMAMOO

List Of Entertainment Company That Puts Ban On Idol's Dating - 2023 Update

În timpul unei apariții la emisiunea „Immortal Song”, membrele MAMAMOO au menționat că agenția lor nu le interzice să fie într-o relație. Lor li s-a cerut doar să fie atente și să ia în considerare consecințele posibile (cum ar fi reacția fanilor și a articolelor din media).

ChanHyuk din AKMU

List Of Entertainment Company That Puts Ban On Idol's Dating - 2023 Update

El a menționat că el nu are interdicție, dimpotrivă, agenția l-a încurajat să se întâlnească, în ciuda regulilor impuse de YG Entertainment. El a explicat că CEO-ul și-a dorit ca el să experimenteze lucruri și sentimente pentru a avea inspirație să compună melodii.

Mimi și Seunghee din Oh My Girl

List Of Entertainment Company That Puts Ban On Idol's Dating - 2023 Update

Cele două colege de grup au menționat, în timpul unei apariții la „Knowing Bros”, că agenția lor (WM Entertainment) este foarte strictă cu stagiarele, unde nu doar relațiile amoroase sunt interzise, dar și alte lucruri, cum ar fi unele ținute sau stiluri de makeup.

Rain, despre regulile iubirii ale membrilor Ciipher

List Of Entertainment Company That Puts Ban On Idol's Dating - 2023 Update

Original, Rain a impus o regulă de cinci ani ce le interzice idolilor să se întâlnească, la fel ca și JYP Ent.. El a explicat decizia lui că idolii Ciipher vor reuși să ajungă în top doar dacă ei se vor concentra pe cariera lor, uitând de relații.

Interdicția relațiilor pentru idoli devine tot mai ușoară în mai multe agenții, iar noi sperăm că situația se va schimba până la momentul când idolii nu vor avea piedici pentru a putea iubi.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s