Viitoarea soacră a lui Lee Seung Gi răspunde public cu privire la „acuzațiile false” care i s-au adus

Logodnica lui Lee Seung Gi este fiica unei actrițe faimoase din Coreea de Sud, dar și controversate.

Actrița coreeană Kyeon Mi Ri s-a pronunțat împotriva diferitelor acuzații false pentru a-și proteja fiica, Lee Da In, și pe viitorul ginere. Familia se confruntă în prezent cu daune ireparabile din cauza răspândirii informațiilor false pe canalele media. Ca răspuns, firma de avocatură Daeho, care o reprezintă pe Lee, a declarat că vorbește pentru a corecta afirmațile:

Daeho a clarificat că familia Lee nu a fost implicată în faimosul scandal de manipulare a acțiunilor de către Lubo, care a afectat  peste 300 000 de victime, ducând inclusiv la sinuciderea unora dintre persoanele afectate. În plus, Lee și soțul ei au fost victime ale înșelătoriei pe mai multe niveluri de către JU și nu au avut nicio legătură cu incidentul de manipulare a acțiunilor. Rapoartele potrivit cărora soțul lui Lee a luat 26,6 miliarde woni (~ 20 de milioane de dolari) din emiterea de acțiuni a Corebit și că le-a folosit pentru a plăti datorii personale au fost, de asemenea, false. Soțul lui Lee împrumutase doar 500 de milioane woni (400 000 USD), bani care au fost rambursați în câteva luni, și nu a acumulat nicio avere prin Corebit – acuzațiile false făcute împotriva familiei.

În plus, acuzațiile conform cărora vila lui Kyeon Mi Ri din Hannam-dong ar fi fost construită din veniturile din activități ilicite și că familia ei trăiește extravagant cu câștiguri obținute în mod incorect sunt complet lipsite de temei. Vila a fost achiziționată cu veniturile din cariera de actriță de peste 30 de ani a lui Lee.

Reprezentanții lui Lee și-au exprimat regretul și frustrarea față de denaturarea faptelor și a afirmațiilor exagerate, inclusiv știrile false, postările pe bloguri și videoclipurile de pe YouTube, și au cerut politicos eliminarea și corectarea unui astfel de conținut. 

Kyeon Mi Ri s-a angajat să nu mai tolereze alte acuzații false și a amenințat că va lua măsuri legale dacă este necesar. Scopul ei este să corecteze zvonurile false care s-au răspândit deja și să restabilească reputația familiei sale.

Pe 7 februarie, Lee Seung Gi a anunțat personal că se căsătorește cu Lee Da In. Cei doi vor organiza o nuntă privată pe 7 aprilie 2023, la Grand InterContinental Seoul Parnas situat în Gangnam, Seul.

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s