Fiecare membru BTS deține acțiuni de peste 10 miliarde de woni la HYBE

Toți cei șapte membri ai BTS dețin fiecare acțiuni de peste 10 miliarde de woni (7,8 milioane de dolari) la HYBE, potrivit unui raport de săptămâna trecută.

Acțiunile HYBE deținute de Bang Si Hyuk, fondatorul și președintele agenției, au fost evaluate a fi în valoare de peste 2,5 trilioane de woni (puțin sub 2 miliarde de USD).

Bang Si Hyuk are cea mai mare cantitate de active deținute de o singură persoană în Coreea de Sud, și a șaptea cea mai mare în general din țară.

Institutul de Cercetare CXO din Coreea a lansat raportul său privind activele acțiunilor estimate ale acționarilor individuali ai companiilor – care include lista de companii de producție și distribuitori de muzică, filme, webtoon și altele – cu active estimate în stoc în valoare de peste 10 miliarde de woni.

Evaluarea s-a bazat pe prețul de închidere a bursei de pe 10 februarie. 

Potrivit raportului, există 34 de acționari individuali care dețin acțiuni în valoare de peste 10 miliarde de woni. Valoarea combinată a acțiunilor celor 34 de acționari a fost de 4,12 trilioane de woni, Bang Sin Hyuk de la HYBE deținând 61,5% din totalul celor 34!

Aceasta este de peste șase ori mai mult decât activele deținute de Park Jin Young, fondatorul JYP Entertainment, care s-a clasat pe locul al doilea pe listă, și de cincisprezece ori mai mult decât fondatorul YG Entertainment, Yang Hyun Suk, clasat pe locul trei.

Bang s-a clasat pe locul șaptea în Coreea în ceea ce privește valoarea acțiunilor deținute dintre toate companiile combinate sud coreene, după Președintele executiv al Samsung Electronics, Lee Jae-yong, s-a aflat în fruntea listei, urmat de fondatorul Celltrion, Seo Jung-jin, fondatorul Kakao, Kim Beom-su, președintele executiv Hyundai Motor, Euisun Chung, președintele Amorepacific, Suh Kyung-bae și președintele SK Group, Chey Tae-won.

Incluzându-l pe Bang Si Hyuk, 11 acționari HYBE au ajuns în clubul de 10 miliarde de woni. Scooter Braun, CEO al HYBE America, a venit după Bang cu participații în valoare de 90,3 miliarde de woni, urmat de Kim Shin-kyu, directorul șef al HYBE, și Yoon Suk-joon, fost co-CEO al HYBE America.

Ceilalți 7 acționari HYBE sunt membrii BTS. Suga, Jimin, V și Jungkook dețineau toți 68 385 de acțiuni în valoare de 13,3 miliarde de woni fiecare la 10 februarie. J-Hope deține 62 784 de acțiuni în valoare de 12,2 miliarde de woni,  RM are acțiuni de 11,3 miliarde și Jin de 10,2 miliarde de woni.

Săptămâna trecută, o acțiune HYBE era cotată la 197 200 woni.

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s