Key din SHINee dezvăluie că „celebritățile mint tot timpul cu privire la veniturile lor”

news-thumbnail

Key din SHINee nu ascunde faptul că și el a mințit cu privire la cât câștigă, scuza fiind că și alții o fac chiar foarte des.

Pe 17 februarie, Key a apărut ca invitat pe canalul de Youtube al lui  Bomi, unde cei doi au avut multe teme de discuție interesante în timp ce făceau un show de tip mukbang (gustau multă mâncare!).

La un moment dat, Bomi a întrebat: „Câți prieteni adevărați ai?” la care Key a răspuns sigur pe el: „Trei oameni”. Bomi l-a întrebat apoi: „Cât poți să împrumuți dacă unul dintre cei trei îți cere să îl împrumuți cu bani?”

Key a răspuns apoi fără ezitare: „Dacă sunt cei trei, pot chiar să îi împrumut cu 500 de milioane de woni (sau 386 000 USD)”, înainte de a râde când a adăugat: „Dar din moment ce nu cer asta, pot spune că voi face acest lucru”.

Key a mai spus: „Ne întâlnim cel puțin o dată pe săptămână. Întrucât joburile lor sunt toate legate de artă, actori și așa mai departe, vorbim mult despre expozițiile pe care le-am vizitat și rezolv grijile pe care le am (vorbind) cu ei. „

Key făcu apoi o remarcă neașteptată. „De asemenea, ca să fiu sincer, nu cred că vei putea auzi asta nicăieri… Dar vedetele mint atât de mult despre veniturile lor”.

Când Bomi, care a fost surprinsă, a râs și a spus: „Ce vrei să spui?” Key a spus: „Când alte celebrități mă întreabă (despre venitul meu), uneori cresc media (venitului meu) din reflex”. Acei trei prieteni sunt oameni pe care nu trebuie să-i mint în legătură cu asta. M-am bazat foarte mult pe acei prieteni”, a conchis el.

 

Sursa

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s