I.M din MONSTA X este singurul membru care nu are cont pe aplicația Bubble For Starship

După închiderea Vlive, Starship a deschis aplicația Bubble pentru artiștii săi. I.M din MONSTA X nu mai este însă sub contract cu agenția, iar noua lui agenție Sony a oferit un comunicat fanilor îngrijorați că nu pot comunica cu idolul.

Recent, s-a anunțat că va fi lansată aplicația Bubble pentru STARSHIP. Aplicația include artiștii MONSTA X, IVE, WJSN, CRAVITY și Jung Se Woon.

Cu toate acestea, fanii Monbebes  se temeau încă de la început că I.M nu va fi inclus în aplicație. Anul trecut, acesta a decis să rămână în grupul MONSTA X, dar a semnat contract cu Sony Music din Coreea. Fanii și-au pus întrebări și cu privire la fostul membru al grupului, Wonho, care momentan este oricum în armată.

Kihyun le-a trimis mesaje fanilor Monbebes prin intermediul aplicației UNIVERSE (platforma pe care grupul a folosit-o înainte de contractul Starship Entertainment cu Bubble) când a aflat că I.M nu era o opțiune în noua aplicație. El a fost la fel de surprins, dar a încercat să -i liniștească pe Monbebes: „Astăzi este ultima zi de mesaje private, nu ?? O mulțime de oameni și -au încheiat deja statutul de membrie. Vom merge acum la Bubble.” După care a continuat:

Kihyun: Nu există [opțiunea] lui Changkyun pe Bubble ??

KIHYUN: Nu știam.

KIHYUN: Ei bine, probabil că va fi stabilit în orice mod.

Kihyun: Sony va avea grijă bine de Changkyun.

La scurt timp, Sony Music Entertainment Coreea a postat o declarație atât în coreeană, cât și în engleză, prin intermediul rețelelor de socializare oficiale. Compania a spus că încearcă să ofere un „nou canal de comunicare” pentru I.M și fanii săi.

Unii fani au sugerat că I.M s -ar putea alătura aplicației Star Bubble  deoarece include diverși artiști, mai degrabă decât cei de la o singură companie specifică.

Oricum, fanii au fost foarte mulțumiți de comunicarea agenției Sony, căreia i-au mulțumit pentru că ține cont de fanii MONSTA X și de dorințele lor. Oricum ar fie, Sony pare a fi o agenție mult mai serioasă decât Starship, care a ignorat în mod repetat  de-a cursul anilor cererile fanilor Monbebe și ai altor artiști.

 

Sursa

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s