Suho (EXO) acuzat că nu ar fi înapoiat stilistului 300 de perechi de adidași + SM neagă ferm și spune că va lua măsuri legale

SM Denies Rumors About EXO’s Suho + To Take Legal Action

SM Entertainment a negat ferm zvonurile recente cu privire la Suho din EXO.

Pe 23 februarie, un stilist – „A” – a făcut mai multe postări pe Instagram Stories, unde a acuzat o celebritate că nu i-a returnat 300 de perechi scumpe de adidași. Stilistul, despre care se știe că lucrează cu trupe k-pop de top, a amenințat și că va dezvălui numele artistului dacă nu-i va returna adidașii.

Alături de fotografiile cu perechile de adidași, stilistul a scris – „Înapoiază-le pe toate, să nu lipseacă nimic. M-am săturat și am obosit. Din ce motiv nu mi le returnezi? Cumpărăți cu banii tăi… Zilele acestea, am început să-mi organizez lucrurile și tu chiar ai luat foarte multe… Au trecut 6 luni de când ai spus că mi le vei înapoia. Când o să mi le dai? Urăsc să vorbesc despre asta pe Instagram, așa că rezolvă situația înainte să îți dezvălui numele adevărat.”

Stilistul a continuat – „Nu mai trăi o viață falsă și gândește-te și la ceilalți. Nu-i mai contacta pe oamenii din jurul meu și cumpărăți lucrurile de care ai nevoie cu banii tăi. Ai o mulțime de bani, așa că te rog să-i foloșești. Cred că sunt peste 300 de perechi în afară de acestea pe care le-am postat acum. Serios, nu te mai preface că ești bun și nu mai minți. Învață să ai bun simț. Mi-ai spus că-mi  vei returna perechile, rezolvă situația creată. Pe toate le-am cumpărat din banii mei.”

La sfârșit, stilistul a adăugat – „Mă gândesc mult dacă să-l pun să scrie și să posteze o scrisoare unde își cere scuze. Dacă mă vei mai enerva vreodată, le voi spune oamenilor totul.”

Întrucât scandalul a luat proporții mari în mediul online, speculându-se că artistul în cauză ar fi Suho, SM Entertainment o dat o declarație pe 24 februarie unde a negat ferm zvonurile și a anunțat că va lua măsuri legale.

Aici aveți declarația:

Postarea care, în prezent, este răspândită în mediul online și unde se speculează că ar fi vorba despre Suho este complet nefondată. Este clar un neadevăr și nu are nicio legătură cu Suho.

Privitor la apariția postării unde se vorbește malițios la adresa artistului nostru, cu ajutorul avocaților vom da în judecată pentru calomnie și defăimare. De asemenea, vom lua măsuri legale stricte pentru a stopa răspândirea zvonurilor false.

Sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s