13 actori cu abdomene perfect lucrate

Cu siguranță că acești 13 actori atent selectați merg mult la sală, pentru ca atunci când își dezbracă cămașa sau tricoul, să faca inimile doamnelor și domnișoarelor să tresalte!

Poate că unul dintre cele mai revăzute momente din multe K-Drame este momentul brusc în care actorul masculin principal sau secundar își dezvăluie pectoralii, o acțiune care face mereu inimile spectatorilor să bată de emoție și încântare.

Din fericire pentru noi, mulți actori nu se sfiesc să arate această parte sculptată a fizicului lor impresionant. Aveți mai jos 13 nume de actori arătoși, dar puteți completa și voi lista de mai jos:

1. Woo Do Hwan

Top 13 Male Korean Actors With The Best Abs (Part 2)

După eliberarea sa din armată de anul trecut, Woo Do Hwan le-a oferit fanilor aceste fotografii uimitoare din editorialul său VOGUE, care includeau și aceste poze care te fac să leșini. Chiar și cu topul din plasă, aveți o vedere magnifică și clară a abdomenului său impresionant care poate provoca o dorință bruscă de a vă întinde mâinile și de a număra pătrățelele.

2. Lee Je Hoon

Poate pe lângă abilitățile sale de actorie impecabile și versatile sau abilitatea lui înnăscută de a atrage spectatorii emoțional spre personajele sale, dacă mai aveați nevoie de un motiv în plus pentru care ar trebui să vedeți o dramă a lui Lee Je Hoon ar fi pentru șansa de a admira abdomenul  lui bine definit. Apropo, vă uitați la „Taxi Driver 2”?

3. Rowoon (SF9)

Poate că unul dintre cele mai importante momente ale dramei „The King’s Affection” și, sincer, din întregul an 2021 a fost dezvăluirea  abdomenului  lui Rowoon, bine ascuns până atunci.  Un moment șocant care i-a lăsat pe mulți căzuți în admirație față de el, acele 6 pachețele bine conturate au adăugat și mai multe motive pentru care idolul devenit actor se află pe lista ideală a multor fani.

4. Kim Seo Ha

Când Kim Seo Ha și-a arătat six pack-ul impresionant în drama „The Golden Spoon”, mulți au înghițit în sec. S-ar putea să fi fost un actor relativ cunoscut înainte de asta, dar actorul a stârnit, fără îndoială, interesul telespectatorilor care au urmărit acea scenă. P.S. S-ar putea să-l fi văzut și în drame precum „The King’s Affection” și „Weightlifting Fairy BokJoo”.

5. Kim Kwon

Poate că ar fi recomandabil ca atunci când vă uitați prin contul de Instagram al celebrului actor,  să fiți așezați și să purtați ochelari de protecție, căci veți rămâne blocați uitându-vă la feed-ul lui ore în șir. Actorul este unul care nu se sfiește să-și arate fizicul uimitor și, sincer, nimeni nu se plânge.

6. Kim Min Kyu

Numit și Kim Min Gue, acesta ne-a oferit o surpriză majoră când a început să ne pregătească pentru K-Drama „Heavenly Idol”, pentru care publicul nu era pregătit! Poate că bluzele de tip crop top ar trebui să fie semnătura actorului în ascensiune, deoarece pur și simplu arată uimitor în această imagine de mai sus. Și chiar și în alb și negru, pătrățelele lui sculptate sunt la fel atrăgătoare.

7. Kwon Hyuk

Actorul începător a devenit un favorit instantaneu printre fani după succesul serialului „The New Employee”. Și în timp ce actoria și aspectul său visător au captivat publicul, poate ceea ce a transformat curiozitatea în interes este această imagine a fizicului său remarcabil.

8. Mu JinSung

Celebrul actor ar putea foarte bine să treacă drept o vedetă de Crossfit, deoarece fizicul său este cu adevărat definiția fit și sculptat. Cu abdomen pe care ai putea foarte bine să-ți speli rufele, vedeta este cu adevărat idealul masculin al unui corp bine lucrat.

9. Kim Do Wan

Într-un cadru obișnuit, Kim DoWan atrage cu ușurință toată atenția din cameră, dar când își dezvăluie abdomenul, „complet captivant” este expresia aplicată pentru el, deoarece arată fascinant.

10. Choo Young Woo

Chiar dacă sacoul lui supradimensionat se străduiește din greu să ne blocheze vederea, pur și simplu nu poți ascunde forma magnifică a acesti părți a fiziciului său care captivează fiecare privire. 

11. Park Sun Ho

Actorul în ascensiune s-ar putea să fi lăsat publicul cu gura căscată în scenele sale fără cămașă din drama „Hit The Spot”, dar nu este singura dată când mulți au căzut în admirație pentru abdomenul său uimitor, care este recunoscut până și de la cei de la Men’s Health.

12. Kim Ji Hun

 

Deși nu l-am văzut dezbrăcându-se de bluză în K-Drama hit Netflix „Love to Hate You”, acesta a cucerit publicul cu noul său look ușor rebel, cu păr lung lăsat neglijent pe spate și în ținute smart casual. Însă pentru pictorialul ELLE acesta a decis să corecteze această eroare și își facă fanii să leșine expunându-și cu un aer șarmant abdomenul său uimitor care, fără îndoială, îi face pe mulți să-și dorească să se holbeze la el toată ziua.

13. Kim Joo Hun

 

43 de ani și arată splendid! Deși pozează așezat pe scaun și are un sacou care îi maschează mușchii, putem vedea clar că aerul său masculin și abilitățile sale versatile actoricești nu sunt singurele sale atuuri!

 
 
Sursa: kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s