Cinci membri UP10TION și Lee Jin Hyuk părăsesc TOP Media + UP10TION va continua cu 7 membri

5 UP10TION Members And Lee Jin Hyuk Leave TOP Media + UP10TION To Continue As 7 Members

Cinci membri UP10TION și Lee Jin Hyuk au ales să părăsească agenția TOP Media.

În data de 28 februarie, TOP Media a lansat două declarații separate cu privire la artiștii săi. În legătură cu cei cinci membri UP10TION, agenția a făcut următoarele afirmații:

Bună ziua. Suntem TOP Media.

Ne exprimăm cu sinceritate recunoștința față de fanii care iubesc UP10TION. Contractele exclusive ale membrilor Kuhn, Kogyeol, Bitto, Sunyoul și Gyujin, care au fost alături de agenție de la debutul lor din septembrie 2015, vor expira pe 11 martie.

Agenția a discutat o lungă perioadă cu membrii și am convenit de comun acord să încheiem contractele din data expirării. Cu toate acestea, toți membrii poartă o afecțiune profundă pentru UP10TION, așa că UP10TION va rămâne așa cum este, cu cei șapte membri actuali. Am fost de acord să susținem activitățile UP10TION în cazul în care aceștia vor promova ca UP10TION în viitor.

Le transmitem recunoștința noastră sinceră membrilor cu care ne-am maturizat împreună într-o perioadă lungă de timp și îi vom încuraja, astfel încât să promoveze ca mari artiști în continuare.

Le mulțumim încă o dată sincer fanilor care i-au susținut din toată inima pe Kuhn, Kogyeol, Bitto, Sunyoul și Gyujin până acum.

Pentru Lee Jin Hyuk, TOP Media a lansat o declarație separată:

Bună ziua. Suntem TOP Media.

În primul rând, ne exprimăm recunoștința sinceră față de fanii care îl iubesc pe Lee Jin Hyuk.

Vă informăm, contractul nostru exclusiv cu Lee Jin Hyuk, care a lucrat cu noi pentru o perioadă lungă de timp, va expira pe 11 martie. După o discuție îndelungată cu Lee Jin Hyuk, am convenit de comun acord să încheiem colaborarea după expirarea contractului.

Ne exprimăm recunoștința sinceră față de Lee Jin Hyuk, care a muncit cu seriozitate și a strălucit pe scenă, de la stagiarul Lee Sung Joon (numele real al lui Lee Jin Hyuk) la Wei din UP10TION la și artistul solo Lee Jin Hyuk. Îl vom încuraja, astfel încât el să poată fi activ ca un mare artist și actor în continuare.

Le mulțumim încă o dată fanilor care l-au susținut din toată inima pe Lee Jin Hyuk până acum.

UP10TION a debutat în septembrie 2015 ca grup format din 10 membri: Kuhn, Kogyeol, Bitto, Sunyoul, Gyujin, Jinhoo, Lee Hwan Hee, Kim Dong Yeol, Kim Woo Seok și Lee Jin Hyuk. După ce au apărut la emisiunea „Produce X 101”, Lee Jin Hyuk și Kim Woo Seok și-au început carierele ca artiști solo, iar UP10TION a promovat în formulă de opt până când membrul Jinhoo a intrat în pauză. În prezent, Lee Dong Yeol și Lee Hwan Hee sunt participanții celui mai nou program de supraviețuire de la Mnet, „Boys Planet”.

Publicitate

Un gând despre „Cinci membri UP10TION și Lee Jin Hyuk părăsesc TOP Media + UP10TION va continua cu 7 membri

  1. Pingback: Kogyeol din UP10TION anunță data înrolării | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s