Yoo Ah In e testat pozitiv pentru cocaină și ketamină

Yoo Ah In Tests Positive For Cocaine And Ketamine

Necazurile continuă pentru actorul Yoo Ah In! Pe lângă cocaină, acesta a consumat și un alt medicament care este folosit pentru depresie.

Pe 1 martie, „News 9” de la TV Chosun a raportat că, pe lângă testarea pozitivă atât pentru marijuana, cât și pentru propofol, o mostră din părul actorului a fost, de asemenea, testată pozitiv pentru cocaină și ketamină.

Luna trecută, poliția a început să-l investigheze pe Yoo Ah In pentru utilizarea ilegală de propofol și, pe lângă interogarea actorului, au efectuat o percheziții și sechestru în diferite cabinete medicale și clinici din Seul care erau suspectate că i-ar fi administrat ilegal drogul lui Yoo Ah In din 2021.

Ca parte a investigației, Yoo Ah In a fost supus atât unui test de urină, cât și unui test de păr pe 5 februarie, iar proba sa de urină a fost testată pozitiv pentru marijuana, care este ilegală pentru uz recreațional în Coreea de Sud.

La scurt timp după aceea, Serviciul Național de Criminalistică a trimis rezultatele testului de păr al lui Yoo Ah In unității de investigare a drogurilor a Agenției Metropolitane de Poliție din Seul, iar după cum s-a raportat anterior, rezultatele au indicat că acesta a fost testat pozitiv pentru propofol.

Cu toate acestea, conform raportului TV Chosun, rezultatele au arătat, de asemenea, că Yoo Ah In a consumat atât cocaină, cât și ketamina.

Poliția se află în prezent în proces de verificare a rețetelor de ketamină pentru a afla dacă actorul a folosit drogul în mod obișnuit și, se pare, intenționează să-l cheme înapoi pe Yoo Ah In pentru a fi audiat în calitate de suspect săptămâna viitoare.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s