Este trupa SuperM pe cale de destrămare?

SuperM

Directorul general al SM Entertainment trimite un mesaj ce aprinde discuția între fani în legătură cu posibilitatea destrămării grupului!

În mijlocul pregătirii pentru revenirea trupei SuperM, „Pink Bloods” și-au exprimat părerile mixte în legătură cu viitorul trupei, și anume dacă ar mai trebui să-și continue sau nu activitatea. Discuția s-a aprins și mai tare când directorul general al SM Entertainment a trimis un mesaj.

În decembrie 2022, fondatorul și fostul executiv al companiei SM, Lee Soo Man, a confirmat faptul că SuperM va reveni în anul 2023. Conform documentului, Taemin din trupa SHINee, Baekhyun și Kai din trupa EXO, Taeyong și Mark din trupa NCT 127, precum Ten și Lucas din WayV vor lansa albumul la începutul primăverii acestui an. Această ecuație a luat în calcul faptul că Taemin se va întoarce din armată în luna aprilie.

Girls on Top (GOT) to Possibly Have New Lineup Every Comeback; Is it a 'Hybrid' of SuperM and NCT U Concepts?

În ianuarie, SM Entertainment a lansat un mesaj care anunța revenirea trupei, astfel ridicându-le așteptările fanilor. Totuși, conform știrilor, nu este cunoscut niciun alt detaliu în legătură cu revenirea grupului. Într-un plan al activității postat de directorul general și Tak Young Joon se poate observa că trupa SuperM nu este trecută pe lista revenirilor al acestui an.

Internaut: „Dacă nu au de gând să ofere trupei SuperM o revenire de ce au lansat un teaser pentru anul 2023? Sunt dezamăgit/ă.

Fanii sunt îngrijorați că SuperM va reveni pentru a atrage atenția de la luptele interne între SM și HYBE. Ca răspuns la această teorie, directorul general Lee a adăugat un mesaj: „Plănuiesc să fac un anunț separat pentru SuperM.

Sursa: Kpopstarz

 

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s