Jang Dong Yoon, Seol In Ah și Chu Young Woo formează un triunghi amoros în noua k-dramă “Oasis”

Jang Dong Yoon, Seol In Ah, And Chu Young Woo Are Entangled In A Complex Love Triangle In “Oasis”

Oasis a lansat posterele cu personajele principale!

Noua k-dramă, care va fi difuzată începând cu data de 6 martie pe canalul KBS 2TV, spune povestea a trei tineri care luptă cu tărie pentru a-și proteja visurile, prieteniile și ființele iubite în turbulenta Coree de Sud din perioada 1980-1990.

Jang Dong Yoon îl interpretează pe inteligentul și bunul Lee Doo Hak, care ajunge să se îndrăgostească la prima vedere de Oh Jung Shin (personaj jucat de Seol In Ah) pe vremea când erau simpli elevi.

În posterul lui, Lee Doo Hak poartă un costum gri, vedem că este lovit la față și are o privire întunecată și plină de durere din cauza greutăților prin care a trecut. Textul care apare pe poster spune – „Într-o lume unde monștrii reprezintă normalul, tu ești singura mea oază.”

Chiar dacă în posterul lui Seol In Ah, actrița este văzută purtând o rochie neagră glamour, mănuși negre la care a accesorizat o pereche de cercei și o brățară, prezentând o atmosferă cu totul diferită de cea a lui Lee Doo Hak, are o privire care transmite nesiguranță și regret.

În posterul acesteia, apare următorul mesaj – „De ce atunci ți-am dat drumul la mână…”

În final, îl avem pe Chu Young Woo care îl interpretează pe privilegiatul Choi Chul Woong, prietenul din copilărie a lui Lee Doo Hak și, totodată, rivalul său. Chiar dacă are un statul social înalt și se bucură de privilelgii, Choi Chul Woong e consumat de gelozie față de singurul lucru pe care nu-l poate avea.

Posterul său reflectă disperarea și dragostea lui fără speranță pentru Oh Jung Shin, transmițând – „Am vrut cu disperare ca tu să devii căminul meu.”

Sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s