Tensiunea plutește în aer între Ahn Jae Hyun și Cha Joo Young In în noul serial “The Real Deal Is Here”

Ahn Jae Hyun Has A Tense Reunion With His First Love Cha Joo Young In “The Real Deal Is Here”

The Real Deal Is Here a dezvăluit cadre noi cu personajele principale!

Noul serial marca KBS 2TV spune povestea haotică a unei mame singure care intră într-o relație contractuală falsă cu un bărbat care se opune cu putere căsătoriei. “The Real Deal Is Here” va avea premiera pe 25 martie.

Baek Jin Hee o va interpreta pe fermecătoarea Oh Yeon Doo, profesoara de limbi străine care este o stea în devenire în industria prelegerilor pe internet, în timp ce Ahn Jae Hyun îl va juca pe Gong Tae Kyung, un ginecolog obstetrician talentat care este hotărât să nu se căsătorească. Cha Joo Young, actrița din serialul The Glory, îi va da viață îndrăzneței Jang Se Jin, secretară șefă la o multinațională, care este, totodată, prima iubire a lui Gong Tae Kyung.

În cadrele noi lansate, vedem că reuniunea dintre Gong Tae Kyung și Jang Se Jin este destul de inconfortabilă și arată în mod clar cât de dificilă și incomodă este relația lor din prezent.

Tensiunea este palpabilă în timp ce Jang Se Jin stă în fața lui Gong Tae Kyung, având o expresie serioasă și încercând să își păstreze calmul și stăpânirea de sine, iar Gong Tae Kyung devine vizibil furios în timp ce ascultă cu atenție ce spune fosta lui iubită.

Sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s