Song Hye Kyo și scenarista Kim Eun Sook oferă detaliii noi și intrigante la premiera “The Glory” – partea 2

Song Hye Kyo And “The Glory” Writer Kim Eun Sook Share Intriguing Insights Into Part 2 Ahead Of Premiere

Anticiparea pentru lansarea K-Dramei Netflix „The Glory Part 2” este în continuă creștere!

Lansat prima dată în decembrie 2022, „The Glory” este cel mai nou proiect al autoarei de succes Kim Eun Sook, care spune povestea unei foste victime a violenței școalare, ce jură să se răzbune pe bătăușii ei după ce a devenit profesorul de la școala primară a copilului bătăușei sale.

Song Hye Kyo joacă rolul protagonistei răzbunătoare Moon Dong Eun, în timp ce Lee Do Hyun  interpretează rolul masculin complicat al lui Joo Yeo Jeong.

Lim Ji Yeon conduce grupul de bătăuși ai școlii lui Moon Dong Eun ca Park Yeon Jin, alături de Park Sung Hoon, Cha Joo Young, Kim Hieora și Kim Gun Woo.

Pe 8 martie, Song Hye Kyo s-a alăturat autoarei Kim Eun Sook și regizorului Ahn Kil Ho la conferința de presă pentru „The Glory” Partea 2.

Kim Eun Sook a deschis prezentarea spunând: „Sunt atât de încântată de cum au ieșit lucrurile până la punctul în care devine puțin îngrijorător. Deoarece spectatorii au continuat să iubească serialul, m-am uitat din nou peste scenariul pentru partea a doua. Mi-a fost și mai frică. După cum era de așteptat, este un scenariu al naibii de bun.”

Ea a adăugat: „La anterioara conferință de presă, am dezvăluit că în „The Glory” totul a început cu o întrebare a fiicei mele. Întrebarea era dacă aș prefera ca ea să fie bătută până la capăt sau să bat pe altcineva fără sfârșit. În timp ce scriam „The Glory”, am continuat să caut un răspuns la întrebarea din interiorul meu. Și mi-am dat seama că o soluție ar fi fezabiklă dacă i-ai fi bătut fără de sfârșit. Pentru că am bani pentru a-i duce pe făptași în iad”. Ea a continuat: „Dar nu este cazul lui Dong Eun. Cei care sunt Dong Eun în această lume nu au părinți sau familii bogate. Am vrut să fiu puterea pentru ei. Așa că am încercat să duc povestea în direcția în care răzbunarea lui Dong Eun se va realiza. Cât despre cum se termină, vă rugăm să urmăriți voi asta.”

Song Hye Kyo a explicat cum a devenit personajul ei pe măsură ce serialul a continuat, spunând: „Când treci la a doua jumătate a seriei, vei vedea că am devenit 100% Moon Dong Eun. Am putut să joc natural și în conformitate cu scenele. Erau vremuri când eram în sincronizare cu actorii 120 la sută.” Actrița a mai sugerat că partea a 2-a va fi plină de scene care le vor face spectatorilor pielea de găină cu un joc actoricesc  imaculat.

Întrucât evenimentul era menit să satisfacă curiozitățile publicului, Song Hye Kyo a împărtășit și un aspect mai personal. Ea a vorbit de câinele ei, pe care l-a dus cu ea la filmări  în care scenele nu erau prea intense. Ea a spus: „Într-o zi, Lee Do Hyun și-a adus și el câinele, așa că i-am făcut pe cei doi câini să se întâlnească. Dar câinelui meu nu i-a plăcutde  câinele lui Lee Do Hyun. Mai târziu, [câinelui meu] nu i-a plăcut nici de Lee Do Hyun. Deci, în cele din urmă, Lee Do Hyun a început să-mi evite câinele.”

Un alt punct de interes a fost legat de machiajul cu efecte speciale pe care a trebuit să îl poarte actrița principală pentru a portretiza cicatricile pe care Moon Dong Eun le-a avut după ce a fost atacată. Ea a explicat: „Dong Eun are cicatrici de la arsuri, ceea ce a durat foarte mult timp pentru a fi create. Procesul a durat patru până la cinci ore și am fost dezbrăcată tot timpul.” Ea a adăugat: „Am ținut o dietă pentru acea scenă specifică, mâncând doar banane în cele trei zile care au precedat. Cu o zi înainte, nici măcar nu am băut apă. Și în stadul acela era corpul meu când am trecut prin procesul de machiaj. M-am simțit ca moartea absolută. Din moment ce corpul meu trecea prin atât de multe, scena în sine s-a dovedit grozavă. Pielea mea s-a resimțit din cauza machiajului atât de intens.”

Ea a încheiat povestea spunând: „Am fost atât de recunoscătoare și fericită să o joc pe Moon Dong Eun. A fost o perioadă dureroasă și grea să încerc să o înfățișez, dar la fel de semnificativă pentru că pot arăta că și oameni ca ea sunt capabili și că există speranță. Am fost atât de fericită când jucam rolul ei.”

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s