Jung Eui Jae vorbește cu încântare despre personajul său insistent și disperat după Baek Jin Hee “The Real Has Come!”

Jung Eui Jae Talks About Playing Baek Jin Hee’s Affection-Starved Ex In “The Real Has Come!”

Jung Eui Jae s-a atașat foarte mult de personajul său din noua K-drama de weekend “The Real Has Come!”, în care va fi rivalul lui Ahn Jae Hyun ce va lupta cu disperare pentru afecțiunea fostei sale iubite.

 “The Real Has Come!” va spune povestea haotică a unei mame singure care intră într-o relație contractuală falsă cu un bărbat care se opune cu fervoare căsătoriei.

Baek Jin Hee va juca rolul lui Oh Yeon Doo, o profesoară de limbi străine care este o stea în ascensiune în industria lecțiilor de pe internet, în timp ce Ahn Jae Hyun îl va juca pe Gong Tae Kyung, un ginecolog obstetrician talentat care este hotărât să nu se căsătorească. 

Jung Eui Jae va juca rolul fostului iubit al lui Baek Jin Hee, Kim Joon Ha, un analist de investiții care este un profesionist desăvârșit la locul de muncă. Cu toate acestea, când vine vorba de dragoste, el crede cu tărie în importanța pasiunii.

Explicând de ce a fost atât de atras de rolul lui Kim Joon Ha, Jung Eui Jae și-a amintit: „Mi s-au părut extrem de interesante personajul și scenariul dramei în sine… Când l-am întâlnit prima dată pe regizor, am ajuns să aud o explicație mai detaliată. despre Joon Ha și diverse puncte despre care am fost curios, iar asta a făcut [personajul și drama] și mai atrăgătoare. Am dezvoltat un impuls puternic [de a juca rolul]”.

În ceea ce privește modul în care seamănă cu personajul său din dramă, Jung Eui Jae a remarcat: „Cred că suntem asemănători în felul în care munca îi este foarte dragă și face tot posibilul. Și eu chiar muncesc din greu să gândesc serios la modul în care joc, pentru că vreau să fiu profesionist în ceea ce privește munca mea.”

Actorul și-a oferit și propria interpretare a motivului pentru care dragostea este atât de importantă pentru personajul său. „Kim Joon Ha își arată cel mai mult caracterul înnăscut în fața iubirii și cred că motivul pentru aceasta este pentru că este înfometat de afecțiune”, a spus el.

Jung Eui Jae a continuat să facă referire la hitul lui Taeyang din Big Bang, „Only Look at Me”, și versurile sale controversate, comentând: „Cred că însuși sensul expresiei „Only Look at Me”, precum și versurile celebrului cântec cu același nume, îl prind bine pe Joon Ha.”

În cele din urmă, Jung Eui Jae a încheiat spunând telespectatorilor: „Lucrăm din greu la filmări, astfel încât „The Real Has Come!” să fie o dramă demnă de timpul prețios al spectatorilor, așa că vă rugăm să arătați mult interes și anticipare.”

“The Real Has Come!” are premiera pe 25 martie.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s