Ce produse de frumusețe folosește Wonyoung din IVE pentru a-și scoate în evidență frumusețea?

6 Products You Need to Cop IVE Wonyoung's Signature Beauty Look

Să aflăm ce produse folosește artista pentru a-și scoate în evidență trăsăturile frumoase!

Deși Wonyoung este foarte tânără, este deja bine cunoscută pentru frumusețea ei și are contracte cu mari companii, precum: Innisfree, Miu Miu, Chaumet și SK Telecom. Stilul său fascinează oamenii, așadar este imposibil să nu fim curioși în legătură cu produsele pe care le folosește.

  1. Luciu de buze

Machiajul lui Wonyoung nu este niciodată complet fără luciu de buze. Aceasta folosește luciul de bluze de la „Innisfree” pentru a reda un efect de buze rotunjite.

  1. Bază de tonifiere

Ținând cont de faptul că pielea ei este netedă și strălucitoare, faptul că ia în serios rutina pentru îngrijirea feței nu este o surpriză. Până la urmă, este ambasadoarea celei mai cunoscute firme de îngrijire a pielii din Coreea, „Innisfree”! De asemenea crema de soare este foarte importantă pentru toți idolii K-pop.

  1. Lentile de contact

Precum fiecare idol K-pop, Wonyoung folosește adesea lentilele de contact. Aceasta optează pentru lentile de culoarea gri sau albastru de la „Hapa Kristin”, Devoted Kristin.

  1. Pudră roz

Wonyoung nu se simte jenată de faptul că îi place culoarea roz. Dacă doriți un stil inocent ca de păpușă, adăugați pudră roz pe obraji. Aceasta folosește pudra „Rosy Glow Blush in Pink”, P2500, DIOR.

  1. Eyeliner negru

Când aceasta nu optează pentru aspectul natural, Wonyoung își conturează ochii cu eyeliner. Într-un videoclip pentru „W Korea”, aceasta a explicat că atunci când poartă mascara, i se pare că fața îi este încăracată cu prea mult machiaj. Așadar preferă să nu poarte pentru a-și suține aspectul natural.

  1. Bucle

Buclele completează majoritatea ținutelor lui Wonyoung de la evenimente. Aceasta folosește ondulatorul „Glam Wave Curler”, P3357, VODANA.

Sursa: Preview

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s