KBS, în conflict cu actori precum Krystal, Ji Chang Wook și Kang Ha Neul din cauza plăților

Se pare că stația de televiziune KBS are conflicte cu actori din cauza plăților.

Potrivit zvonurilor, KBS și actori precum Krystal, Ji Chang Wook și Kang Ha Neul nu se înțeleg din cauza lipsei plăților pentru reluare. Se zvonește că conflictul a apărut de la cumpărarea dramelor de către KBS de la companii terțe de producere.

Se spune că KBS nu a plătit comisioanele pentru reluare pentru drame precum „If You Wish Upon Me”, „Curtain Call”, „Crazy Love” și „Jinxed At First”, în care joacă actorii Krystal, Ji Chang Wook, Kang Ha Neul, Sooyoung, Ha Ji Won, Na In Woo și alții. Aceste drame au fost produse de companii terțe care au vândut drepturile de difuzare către KBS, iar stația de televiziunea refuză să plătească comisioanele de reluare conform Legii de Drepturi de Autor din Coreea.

Conform legii, comisioanele de reluare sunt transferate de către compania de producere, însă KBS e de părere că acestea trebuie să fie plătite de compania de producere, și nu de stația TV. Totuși, sunt zvonuri că KBS abuză legea pentru propriul beneficiu, pentru că Legea despre Drepturile de Autor a fost scrisă atunci când stațiile TV produceau propriile drame.

Alte stații de televiziune, precum SBS și MBC, au plătit comisioanele de reluare indiferent de sursa producerii dramelor.

Așteptăm actualizări.

sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s