Top 5 actrițe care s-au căsătorit cu soți foarte bogați

Succesul la succes trage!

Mai jos avem actrițe, care deși au o carieră uimitoare în domeniul divertismentului sud-coreean și, datorită acestui motiv, au ajuns să aibă o avere mare, incredibilă, acestea s-au căsătorit și cu soți foarte bogați sau care provin din familii cu o situație financiară de invidiat.

Haideți să vedem care sunt acestea!

5. Lee Si Young

Începem lista cu Lee Si Young. Actrița s-a căsătorit cu Cho Seung Hyun în 2017. Acesta și-a deschis propriul restaurant, iar de-a lungul anilor de la un singur restaurant a ajuns la o adevărată franciză, ce i-a adus o avere de peste 2,5 miliarde de woni (aproximativ 1,92 miliarde de dolari). La acest număr nu s-a adăugat și banii (4,75 miliarde de woni – aproximativ 3,65 milioande de dolari) pe care îi câștigă din imobiliare.

4. Han Chae Young

Următoarea pe listă este Han Chae Young. Actrița a șocat industria coreeană de entertainment când a anunțat în 2007 că se va căsători cu o non-celebritate. Soțul acesteia provine dintr-o familie foarte înstărită. Chiar dacă e dificil de aflat exact ce avere au, se spune că familia soțului ei e atât de cunoscută, încât este denumită ‘familia roială a finanțelor’.

3. Jun Ji Hyun

Al treilea loc este ocupat de Jun Ji Hyun. Chiar dacă actrița este faimoasă și are o avere foarte mare datorită proiectelor sale, se spune despre averea soțului ei că este legendară. Anterior, soțul actriței a fost directorul unei renumite bănci americane, dar apoi a preluat afacerea tatălui său în gestionarea activelor, unde tatăl său era vicepreședinte.

Soțul lui Jun Ji Hyun a devenit director general și deține peste 70% din acțiunile companiile, care valorează aproximativ 586 miliarde de woni (cam 450 milioane de dolari).

2. Lee Hye Young

Pe al doilea loc este Lee Hyee Young. Deși cântăreața/actrița are o avere incredibilă datorită carierei sale, se spune că aceasta s-a mărit exponențial când s-a căsătorit cu Boo Jae Hoon. Soțul ei este partner și, totodată, unul dintre fondatorii firmei MCK Parteners. Firma a ajuns la o valoare de 33,3 trilioane de woni (25,6 miliarde de woni) în 2021.

1. Park Ji Yoon

Pe primul loc, o avem pe Park Ji Yoon. Cântăreața/actrița/modelul a șocat întreaga națiune când a anunțat îm 2019 că se căsătorește cu Cho Soo Yoong. Soțul ei a lucrat anterior ca vicepreședinte de design la KakaoTalk, iar apoi a fost promovat în funcția de director executiv doar câțiva ani mai târziu.

Salariul său pe an este aproximativ de 750 de miliarde de woni (cam 576 milioane de dolari), neincluzând bonusurile în valoare de 2.73 miliarde de woni (2,09 milioane de woni).

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s