Heize lansează un cover al piesei „Still With You” de la Jungkook

Heize cântă piesa compusă de Jungkook, „Still WIth You”!

Piesa „Still With You” de la Jungkook este o piesă apreciată de fani încă din momentul lansării. Piesa a fost produsă de membrul BTS și a fost lansată pe SoundCloud ca un cadou pentru Army la spectacolul Festa 2020. Mulți artiști au interpretat această piesă, cea mai recentă interpretare a acestei melodii fiind a cântăreței și producătoarei Heize, una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică K-R&B din Coreea de Sud.

Puteți asculta mai jos interpretarea piesei „Still With You”!

Internaut: „Heize, cântăreața sud coreeană, rapper, compozitoare și producătoare, care a cântat piese pentru k-drame precum Goblin, Hotel Del Luna, Jealousy Incarnate și altele, a lansat un cover pentru piesa „„’Still With You’ de Jungkook pe canalul său de Youtube.

Allkpop: „Piesa produsă și compusă de Jungkook, ‘Still With You’, a fost cea mai ascultată piesă pop de pe SoundCloud în anul 2022.

Melodia s-a făcut remarcată, de asemenea, după ce pagina cu traducerea versurilor în engleză a trecut numărul de un milion de vizualizări pe Genius Korea. Toată lumea iubește piesa și dorește să înțeleagă versurile scrise de talentatul și incredibilul Jungkook.

Genius Korea: „Jungkook se alătură clubului One Million pe Genius! Traducerea în engleză a piesei lansată în 2020 ‘Still With You’ devine cea de-a 14-cea piesă tradusă care întrece numărul de un milion de vizualizări.

Sursa: allkpop

Publicitate

Un gând despre „Heize lansează un cover al piesei „Still With You” de la Jungkook

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s