Cunoștințele susțin că după ce Seungri a ieșit de la închisoare, a revenit la vechile obiceiuri, mersul în cluburi

Potrivit unui reportaj exclusiv marca SPOV News, fostul membru Big Bang, Seungri, o duce bine după ce a fost eliberat din închisoare în februarie anul acesta.

Idolul k-pop a fost acuzat de solicitare de servicii de prostituție, că a filmat ilegal partide de sex, delapidare, că a jucat ilegal jocuri de norc și mai multe, pentru care a fost condamnat la un an și 6 luni de închisoare în mai 2022. La momentul respectiv, acesta deja executase mai mult de jumătate din pedepsă și, în consecință, fostul cântăreț a fost eliberat în februarie 2023.

Acum, potrivit spuselor presupuselor cunoștințe ale sale, Seungri își trăiește viața de zi cu zi având o atitudine pozitivă.

O cunoștință, care se crede că a fost apropiată de Seungri în perioada când făcea parte din trupa Big Bang, a declarat – „Seungri m-a contactat după ce a ieșit din închisoare și m-a întrebat ce mai fac. Vocea lui era calmă, dar în afară de asta, nu mi-a părut că s-a schimbat mult.”

O altă cunoștință de-a sa, a susținut că fostul membru al trupei Big Bang își sună apropiații, inclusiv vedete, artiști și îi invită să iasă, spunându-le – „Hai să mergem în club”.

Cu toate acestea, la ultima audiere a sa în fața Curții Supreme, Seungri a declarat – „Mi-am petrecut ultimii 3 ani, gândindu-mă la mine, reflectând, și promit că voi renaște drept o persoană mai bună datorită acestui proces.”

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s