Ahn Hyo Seop revine în rolul chirurgului de geniu în K-Drama „Dr. Romantic 3”

Ahn Hyo Seop Returns As A Genius Surgeon Following In Han Suk Kyu’s Footsteps In “Dr. Romantic 3”

K-Drama „Dr. Romantic 3” ne încântă cu primele fotografii ale lui Ahn Hyo Seop, care reîmbracă halatul de chirurg.

„Dr. Romantic” se pregătește să revină pentru un al treilea sezon în aprilie.

Este o dramă care urmărește poveștile realiste alea unor medici care lucrează la un spital degradat din mediul rural. S-a confirmat că echipa fabuloasă a distribuției formată din Han Suk Kyu, Ahn Hyo Seop, Lee Sung Kyung, Kim Min Jae, So Ju Yeon, Jin Kyung, Im Won Hee, Byun Woo Min și Jung Ji Ahn își va relua rolurile în acest al treilea sezon.

În sezonul 2, Ahn Hyo Seop l-a portretizat pe chirurgul de geniu Seo Woo Jin, un personaj cinic care nu credea în fericire după ce a trăit o viață lipsită de privilegii.

Fotografiile recent lansate descriu modul în care Seo Woo Jin s-a transformat într-un chirurg de încredere al Spitalului Doldam, la trei ani de la sfârșitul sezonului 2. Seo Woo Jin pare mai matur și mai sigur pe el în timp ce efectuează o intervenție chirurgicală. Echipa de producție comentează că privirea lui amintește de Dr. Kim ( Han Suk Kyu) și de hotărârea lui de a salva oamenii indiferent de situație.

În a doua fotografie lansată, îl regăsim pe Ahn Hyo Seop într-o altă ipostază, zâmbind relaxat și seducător – ne putem aștepta la o evoluțiea poveștii sale romantice cu doctorița Cha Eun Jae (Lee Sung Kyung), care a fost inițiată în sezonul precedent.

Echipa de producție a „Dr. Romantic 3” a împărtășit, „Actorul Ahn Hyo Seop, care s-a maturizat împreună cu Seo Woo Jin, a revenit cu personajul său de o viață. La fel cum s-a maturizat Seo Woo Jin în trei ani, actorul Ahn Hyo Seop a surprins pe toată lumea cu performanța sa consolidată. Vă rugăm să anticipați sezonul 3 în timp ce vă întrebați cum s-a schimbat Seo Woo Jin în ultimii trei ani.”

„Dr. Romantic” are premiera pe 27 aprilie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s