Yoo Ah In postează o scrisoare de scuze în urma investigației poliției pentru consum de droguri

Yoo Ah In Posts Apology Letter Following Police Investigation For Drug Use

În urma anchetei poliției din 27 martie, Yoo Ah In și-a cerut personal scuze public cu privire la cazul său de droguri.

Pe 28 martie, Yoo Ah In a postat pe Instagram pentru a posta o scrisoare de scuze.

Citiți mai jos postarea lui Yoo Ah In:

Acesta este Yoo Ah In.

Mi-am cerut scuze insuficient imediat după ancheta poliției ieri. Aș dori să-mi cer scuze încă o dată pentru că am dezamăgit mulți oameni care m-au iubit și prețuit cu acest incident rușinos. Îmi pare rău.

De asemenea, aș dori să le transmit scuzele pe care nu am putut să le exprim ieri celor care au lucrat cu mine în proiecte valoroase, cum ar fi filme, drame și reclame. Reflectez profund asupra momentelor în care am fost iresponsabil la responsabilitățile mele grele și îmi cer scuze că am cauzat daune numeroșilor mei colegi și personalului care au lucrat pentru a-și îndeplini propriile vise și obiective prețioase. Voi face tot posibilul pentru a-mi îndeplini responsabilitățile.

Mulți oameni m-au susținut și mi-au oferit încurajare și afecțiune totală, dar regret și îmi e rușine pentru faptul că mi-am făcut rău în timp ce îmi continuam cariera de actor. De asemenea, am rănit mulți oameni cu greșeala mea. Îmi pare rău.

În timpul insuficient de reflecție după incidentul a apărut, am recunoscut clar că greșeala mea este o greșeală care nu poate fi acoperită de nicio scuză. Autojustificarea mea a fost o aberație care nu ar putea niciodată să-mi acopere alegerile nebunești.

Voi participa cu sârguință la următoarea anchetă și voi accepta cu bunăvoință toate criticile voastre și pedepsele conform legii.

Încă o dată, aș dori să-mi exprim cele mai profunde scuze.

Îmi pare rău.

La începutul lunii februarie, poliția a început să-l investigheze pe Yoo Ah In pentru utilizarea ilegală de propofol, iar mai târziu s-a raportat că actorul a fost testat pozitiv pentru marijuana, precum și cocaină și ketamină. Pe 27 martie, Yoo Ah In a fost convocat de Unitatea de Investigare a Crimelor de Droguri a Poliției Metropolitane din Seul și a fost investigat timp de aproximativ 12 ore. După aceea, a stat în fața presei și și-a cerut scuze, spunând: „Îmi pare rău pentru întârzierea în a-mi exprima poziția [despre această situație]”. El a adăugat: „Cred că am căzut într-o groapă, autojustificând că anumite comportamente deviante ale mele nu provoacă rău nimănui”. Aceasta a fost prima dată în 48 de zile când Yoo Ah In și-a exprimat public pozițiile cu privire la controversă.

În urma acestui incident, datele de lansare pentru viitoarele proiecte cu Yoo Ah In, inclusiv „The Match” și „Goodbye Earth”, care au încheiat deja filmările, au fost amânate pentru moment. Yoo Ah In a renunțat anterior din „Hellbound 2” înainte de a începe filmările, iar Kim Sung Cheol a fost confirmat că va prelua rolul lui Jung Jin Su, care a fost interpretat de Yoo Ah In în sezonul 1.

Sursa

Un gând despre „Yoo Ah In postează o scrisoare de scuze în urma investigației poliției pentru consum de droguri

  1. Pingback: [CCC] Yoo Ah In tocmai a postat scuze (Instagram) | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s