Hyungwon de la MONSTA X și actrița Kim Ji Eun vor fi prezentatori la show-ul „Inkigayo”

Image

Hyungwon de la MONSTA X și actrița Kim Ji Eun vor lucra împreună ca MC pentru emisiunea muzicală „Inkigayo”.

Potrivit știrilor din presa din 29 martie, Hyungwon de la MONSTA X și Kim Ji Eun au fost aleși ca MC pentru emisiunea muzicală SBS „Inkigayo”, unde vor prelua rolurile de la actorii Roh Jeong Eui și Seo Beom June.

Hyungwon a găzduit emisiunea „Idol Radio” în trecut și a fost recunoscut pentru progresul său stabil și agilitatea sa.

În special, episodul  în care a apărut Hyungwon la programul  lui Lee Young Ji „My Alcohol Diary” a devenit viral și a trecut rapid 10 milioane de vizualizări pe YouTube. Așteptările sunt în creștere pentru apariție a lui Hyungwon la Inkigayo, numită „Fox Man” și „Guilty Man”.

Provocarea ca MC la „Inkigayo” a lui Kim Ji Eun este, de asemenea, unică. Kim Ji Eun a avut rolurile principale din „Again My Life” și „A 1.000 Won Lawyer” și a continuat să se bucure de succes, având o compatibilitate fantastică cu postul SBS. Presa sud coreeană se așteaptă ca ea să renască în rolul de „fiică a SBS”, devenind acum MC pentru „Inkigayo”, care este un program popular de la SBS.

Cu toate acestea, este Kim Ji Eun va fi  activă ca MC pentru o „perioadă scurtă și îndrăzneață” de timp, deoarece trebuie să facă față unui program încărcat, în care urmează filmări pentru următorului ei film „I’ve been waiting for you for a long time”.

Cei doi vor prezenta la Inkigayo alături de Yeonjun de la TXT.

Surse: allkpop, seoul story

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s