Serialul Netflix „Black Knight” cu Kim Woo Bin dezvăluie data lansării + un nou poster

Mai aveți răbdare până la premiera serialului SF cu Kim Woo Bin de pe Netflix?

„Black Knight” este un serial Netflix care prezintă un viitor distopic în peninsula coreeană, unde oamenii nu pot trăi fără oxigen din cauza poluării extreme a aerului, în care legendarul șofer de curierat, 5-8, și refugiatul Sawol, au un conflict cu grupul Chunmyeong, care domină lumea nouă.

Kim Woo Bin joacă rolul legendarului șofer de curierat 5-8, Song Seung Hun apare în rolul lui Ryu Seok, succesorul grupului Cheonmyeong, Kang Yoo Seok joacă rolul lui Sawol, un refugiat care îl invidiază pe 5-8, și Esom o interpretează pe Seol Ah, un ofițer de informații militare.

Al doilea poster teaser, lansat pe 29 martie, surprinde arătându-l pe 5-8 cărând în brațe o cutie după ce a coborât dintr-un vehicul de curierat, pășind într-o atmosferă acoperită cu praf și nisip. Numărul 05.12 stă scris pe cutia de curierat Chunmyeong Group pe care o poartă –  indică data lansării dramei.

Kim Woo Bin a spus: „Am lucrat foarte fericit. Sper că rezultatele noastre prețioase vă vor fi livrate bine și sper că veți putea să respirați voioși și fericiți împreună.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s