K-Drama “Joseon Attorney” oferă noi instantanee cu Woo Do Hwan și Bona 

K-Drama “Joseon Attorney” cu Woo Do Hwan și Bona atrage publicul cu noi imagini incitante, care sunt luați ostatici.

 “Joseon Attorney” (traducere literală) îl prezintă pe Woo Do Hwan în rolul unui oejibu (un avocat din dinastia Joseon) care încearcă să răzbune moartea părinților săi printr-un proces. În călătoria sa către o răzbunare dreaptă, acesta va evolua ca ființă umană, devenind un adevărat avocat care protejează și sprijină oamenii.

Bona de la WJSN va juca în dramă în rolul prințesei idealiste Lee Yeon Joo, care încearcă să-și răzbune tatăl folosind legea și care se apropie de Kang Han Soo în căutarea ei de răzbunare. Cu toate acestea, pentru că îi pasă cu adevărat de țara ei și de poporul ei, Lee Yeon Joo crede că răzbunarea trebuie să aibă sens și valoare.

După ce am văzut un trailer care arată viața dublă a prințesei, pe care îl regăsiți mai jos, avem acum parte de noi fotografii care arată cum parteneriatul celor doi eroi principali devine ceva periculos.

În fotografiile recent lansate, Kang Han Soo e agățat cu susul în jos în timp ce e legat. Chiar și așa, Kang Han Soo nu își pierde calmul și încearcă să facă o înțelegere cu Jang Dae Bang (Lee Joon Hyuk), care amenință că o va ucide pe Lee Yeon Joo.

Apoi cei doi se ceartă, dar Lee Yeon Joo îi face și o propunere atrăgătoare lui Jang Dae Bang. Telespectatorii sunt curioși să afle de ce Kang Han Soo și Lee Yeon Joo sunt luați ostatici de Jang Dae Bang și care sunt ofertele pe care i-au sugerat lui Jang Dae Bang pentru a supraviețui.

Serialul are premiera pe 31 martie.

 

Sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s