Gongchan vorbește despre rolul său din drama BL “Unintentional Love Story”+ cum e Cha Seo Won ca partener

Gongchan din B1A4 a acordat un interviu pentru ședința foto din publicația StarNews în care a vorbit despre cum a fost să joace primul său rol într-o drama BL. El a mai vorbit și despre partenerul său din proiect, actorul Cha Seo Won.

Gongchan, care a debutat în 2011 ca cel mai tânăr membru al grupului B1A4, și-a făcut debutul în actorie în 2015 cu drama web „Delicious Love”. De atunci, a apărut în alte lucrări precum „To My Name” și „Lonely Enough to Love”.

În prezent, se difuzează serialul original TVING „Unintentional Love Story”, care a marcat prima sa dramă BL (Boys’ Love). „Unintentional Love Story” a avut premiera pe 17 martie și se bazează pe webtoon-ul cu același nume, fiind o dramă romantică care spune povestea a doi bărbați care se îndrăgostesc pornind de la o relație care a început cu o minciună.

Rolul lui Gongchan din „Unintentional Love Story” este cel al lui Ji Won Young, un angajat al unei mari companii care trebuie să-l seducă pe artistul ceramist favorit al președintelui firmei.

Cha Seo Won a preluat rolul lui Yoon Tae Joon, un ceramist de geniu care a dispărut brusc de parcă nici nu ar fi existat, care ulterior se îndrăgostește de Ji Won Young.

Despre motivul pentru care a decis să joace în dramă, Gongchan a spus că deși inițial era îngrijorat să accepte să joace un nou gen, grijile au dispărut după ce a citit povestea originală. El a explicat: „De îndată ce am ajuns acasă după ce mi s-a oferit rolul, am citit webtoon-ul original. L-am citit de la început până la sfârșit pe loc.”

„M-am gândit că fanilor le-ar plăcea foarte mult dacă m-aș fi transformat pentru o dramă”, a continuat Gongchan. „A fost diferit de toate personajele pe care le-am jucat înainte. Este un personaj care are multe laturi diferite, în ceea ce privește emoțiile sau modul în care le exprimă. Deoarece era un personaj pe care nu îl încercasem înainte, am vrut să-l încerc.”

Gongchan a adăugat că, pe măsură ce a dezvoltat afecțiune pentru personaj, a început să empatizeze cu el: „Ji Won Young și cu mine împărtășim multe asemănări”, a spus el. „Nu ne pricepem să vorbim despre durerea noastră și încercăm să ne purtăm singuri poverile.”

Despre colegul său,  Cha Seo Won, Gongchan a dezvăluit că a așteptat cu nerăbdare să lucreze cu Cha Seo Won încă din momentul când a aflat despre distribuția sa în dramă. El a mai împărtășit că Cha Seo Won s-a dovedit a fi la fel de blând și de grijuliu pe cât se așteptase, iar Gongchan și-a exprimat recunoștința față de colegul său pentru că a făcut ca filmările să fie vesele și line.

Gongchan a vorbit și despre colegii săi de trupă, membrii B1A4, spunând că se bazează pe ei la fel cum Ji Won Young se bazează pe Yoon Tae Joon în dramă. El a remarcat că datorită colegilor săi de trupă are acum o personalitate efervescentă precum a lui Ji Won Young, explicând: „Inițial, nu aveam prea mult aegyo, dar după ce am trăit cu membrii B1A4, îmi iese natural.”

În cele din urmă, când a fost întrebat dacă e obosit după ce a fost activ în industrie 12 ani, el a dezvăluit: „Nu m-am gândit niciodată la ceea ce fac acum ca muncă. Este întotdeauna distractiv.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s