Dramele „Bargain” și „Island”, invitate oficial la Festivalul Internațional de Seriale de la Cannes

Două drame coreene vor participa la a 6-a ediție a Festivalului Internațional de Seriale de la Cannes și au primit nominalizări la mai multe categorii!

„Bargain” concurează cu zece alte nominalizări pentru competiția de lungmetraj, iar premiile sunt acordate pentru următoarele categorii: Cel mai bun serial, Premiul pentru muzică, Premiul pentru scenariu și Premiul pentru actor.

Festivalul Internațional de Seriale de la Cannes este un festival pentru conținut dramatic și seriale care recunoaște și premiază producțiile TV din întreaga lume. Festivalul va avea loc la Cannes, Franța, în perioada 14 aprilie-19 aprilie anul acesta.

„Bargain” spune povestea a trei persoane prinse într-o clădire prăbușită din cauza unui cutremur, în care fiecare începe o acțiune periculoasă pentru a profita de ultima șansă de a supraviețui.

K-drama a fost lansată pe 28 octombrie 2022. Din distribuție fac parte Jin Seon Kyu, Jin Seon Kyu și Chang Ryul în rolul de suport.

În prima săptămână de la lansare, serialul a înregistrat cea mai mare audiență dintre toate originalele TVING și și-a menținut recordul timp de două săptămâni. 

Alături de Bargain, serialul original de la TVING, „Island”, a fost inclus și în secțiunea Rendez-vous – o secțiune necompetitivă a Festivalului Internațional de la Cannes. Bazat pe webtoon-ul original și pe benzile desenate cu același nume, „Island” povestește călătoria oamenilor care sunt destinați să lupte împotriva răului care încearcă să distrugă lumea.

„Island” îi are în rolurile principale pe Kim Nam Gil, Lee Da Hee și Cha Eun Woo și a intrat în topul 10 al celor mai populare seriale din 26 de țări în categoria emisiunilor TV Amazon Prime Video, ocupând primul loc în box office în 4 țări, inclusiv Singapore, Filipine, Hong Kong și Taiwan.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s