Shin Jae Ha: „Nu sunt în grabă cu actoria” + pictorial

Aflat în plină ascensiune, actorul Shin Jae Ha pare că s-a specializat pe roluri negative. Acesta a devenit unul din favoriții publicului după rolul său de răufăcător din K-Drama  „Crash Course in Romance”. Descoperiți mai jos informații despre interviul pentru Esquire.

Actorul Shin Jae Ha, care joacă constant de 10 ani, de la debutul său în 2014, a stat în fața camerei pentru cei de la redacția publicației Esquire.

În conformitate cu talentul său de cameleon, care are atât o latură dulce, cât și proaspătă, a trecut alternativ prin look-urile șic și casual pentru un pictural tare frumos.

El a mărturisit: „Este o revistă în care îmi doream foarte mult să apar într-o zi. Am fost fericit când mi s-a oferit un interviu”, a spus el.

Pe 5 martie, serialul în care a jucat rolul negativ, „Crash Course in Romance”, s-a încheiat cu un rating ridicat de 17% și el a vorbit despre prima sa ceartă cu personajul Choi Chi-yeol (Jung Kyung Ho) și totodată și ultima scenă a filmării. Această scenă a fost pentru el una dintre cele mai impresionante scene în timpul filmării serialului și a spus: „Am vorbit mult și am glumit cu Jung Kyung-ho pe platoul de filmare, dar atmosfera a fost deosebit de gravă în acea zi. Am fost atât de supărat după filmare”, și-a amintit el.

Pe de altă parte, referitor la „Taxi Driver 2”, care se difuzează în prezent, el a spus: „Am grijă să nu vorbesc despre asta pentru că încă se difuzează”, dar a adăugat: „On Ha-joon este o persoană cu două laturi. . Va fi mai interesant să urmăriți drama în timp ce vă uitați la ce povești se ascund în personaje”, a lăsat să se înțeleagă el.

Dar ceea ce s-ar putea să nu știe spectatorii este că Shin Jae Ha a lucrat de fapt la „Crash Course in Romance” și la „Taxi Driver 2” cam în același timp: „A fost epuizant din punct de vedere fizic”, a recunoscut actorul. „Privind în urmă totuși, cred că a fi atât de ocupat a dat de fapt un rezultat mai bun. Din cauza programului meu încărcat, nici măcar nu am avut timp să dorm, așa că am intrat doar cu miezul personajului și al poveștii.”În ceea ce privește modul său de a interpreta scenele la nivel înalt, el a spus sincer: „Eram încrezător în a-mi folosi corpul pentru că am jucat hochei pe gheață când eram elev, dar la început, jocul meu a fost foarte stângace. Directorul de arte marțiale era îngrijorat” .

Când era la vârsta de 20 de ani, Shin Jae Ha a depus eforturi nebune din cauza obsesiei sale pentru lucrările prolifice, dar după ce a fost în armată, s-a răzgândit puțin – asta după ce a ajuns la 30 de ani. El a spus: „Am avut un sentiment puternic că trebuie să realizez ceva înainte să mă duc în armată. Dar când mă gândesc la asta, nu asta caut. Cred că este mai natural și mai plăcut pentru că nu sunt într-o grabă cu actoria”, a spus el.

 

Surse: hancinema, soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s