Actorii Lee Do Hyun și Lim Ji Yeon, care au jucat împreună în drama „The Glory”, sunt într-o relație!

Breaking: “The Glory” Co-Stars Lee Do Hyun And Lim Ji Yeon Confirm They’re Dating

Este oficial: Lee Do Hyun și Lim Ji Yeon sunt într-o relație!

La începutul zilei de 1 aprilie, Dispatch a lansat un reportaj despre relația celor doi actori. Aparent, aceștia s-au cunoscut pe platourile de filmare ale dramei „The Glory” și s-au apropiat în timpul unei excursii cu echipa de vara trecută. Dispatch a oferit și câteva fotografii de la întâlnirile celor doi. Câteva imagini sunt din fața clădirii în care Lee Do Hyun locuiește. Cei doi au construit un mic om de zăpadă, pe care l-au pus pe mașina lui Lee Do Hyun și i-au făcut poze.

Dispatch relatează, de asemenea, cum Lee Do Hyun a condus-o personal pe Lim Ji Yeon acasă după ce echipa dramei „The Glory” a luat cina împreună în luna ianuarie. Cei doi ar fi petrecuta Ziua Albă cu o întâlnire drăguță în cartierul lui Lee Do Hyun.

Inițial, agențiile celor doi au declarat că verifică informațiile din articolul postat de Dispatch. Ulterior, agenția lui Lim Ji Yeon, Artist Company, a confirmat relația: „Lim Ji Yeon și Lee Do Hyun au trecut de la a fi colegi apropiați la o etapă în care încearcă să se cunoască mai bine reciproc, având afecțiune unul pentru celălalt. Am fi bucuroși dacă ați primi relația lor cu căldură.”

Agenția lui Lee Do Hyun, Yuehua Entertainment, a răspuns în mod similar: „După ce au petrecut timp împreună ca prieteni apropiați, cei doi au început să fie interesați unul de celălalt și încearcă să se cunoască mai bine.”

Felicitări fericitului cuplu!

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s