BIGHIT anunță că J-Hope din BTS se va înrola curând în serviciul militar

j-hope - IMDb

J-Hope din BTS se pregătește de înrolarea în armată!

În data de 1 aprilie, BIGHIT MUSIC a lansat o declarație oficială în care oferă detalii despre înrolarea lui J-Hope în armată. Agenția le cere fanilor să nu participe la ceremonie, întrucât nu va fi organizat niciun eveniment public în ziua respectivă.

Bună ziua. Suntem BIGHIT MUSIC.

Le mulțumim tuturor fanilor care au continuat să susțină trupa BTS și ne dorim să vă oferim detalii cu privire la înrolarea lui J-Hope din viitor.

J-Hope își va îndeplini datoria față de țară și se va înrola în armată. Vă rugăm să băgați de seamă că nu va fi niciun eveniment oficial în acea zi.

Ceremonia de înrolare este un eveniment la care vor lua parte doar personalul militar și membrii familiilor soldaților. Pentru a evita orice eventuală agitație, fanii sunt sfătuiți să nu viziteze locul. În schimb, ne dorim să îi transmiteți cuvinte călduroase de încurajare în inimile voastre.

De asemenea, vă sfătuim să fiți atenți să nu participați la tururi neautorizate și să nu cumpărați produse care folosesc ilegal imaginea artiștilor noștri. Agenția noastră va lua măsurile necesare pentru orice încercare de a comercializa fără permisiune produse care încalcă legea proprietății intelectuale.

Vă rugăm să îi oferiși iubire și sprijin lui J-Hope până când va încheia serviciul militar și se va întoarce. Noi îl vom aștepta și îi vom satisface toate nevoile în acest timp.

Vă mulțumim!

J-Hope este al doilea membru BTS care se înrolează în armată. Jin și-a început serviciul militar în luna decembrie. Îi dorim serviciu ușor!

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s