Jisoo din BLACKPINK stabilește un nou record în topul Hanteo

pretty savage 🌹 on Twitter: ".@BLACKPINK #JISOO 'ME' has recorded  1,310,000 million pre-orders! https://t.co/5j6sctRPUY" / Twitter

Debutul solo al lui Jisoo din BLACKPINK poate fi considerat unul de succes, iar aceasta o demonstrează reușitele sale înregistrate în clasamente.

După cum probabil știți deja, artista a debutat solo pe 31 martie cu single-albumul „ME”, care include 2 piese „Flower” și „All Eyes On Me”, iar la scurtă vreme a reușit să înregistreze rezultate demne de invidiat. Potrivit rapoartelor, Jisoo a vândut 1 019 176 de exemplare cu „ME” în topul Hanteo, devenind prima artistă solo din Coreea de Sud care se poate lăuda cu o astfel de performanță.

Anterior, IU deținea recordul pentru cele mai multe albume vândute în prezentul clasament, 986 915 de exemplare cu 15 albume diferite, iar acum, Jisoo a reușit să devină cea mai bine-vândută cântăreață k-pop în Hanteo doar cu un singur album lansat.

Între timp, cântecul „Flower” are aproximativ 80 de milioane de vizualizări pe YouTube, videoclipul său poate fi vizionat un pic mai jos.

Felicitări, Jisoo!

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s