Un fost membru OnlyOneOf este acuzat de agresiune sexuală + Agenția ia măsuri legale

OnlyOneOf’s Agency To Take Strong Legal Action Against False Rumors

Agenția trupei de băieți ia măsuri legale împotriva zvonurilor răspândite.

La începutul zilei de 4 aprilie, Seoul Shinmun a raportat faptul că un idol dintr-un grup de băieți format din șase membri a fost acuzat de agresiune sexuală împotriva unui coleg de trupă, gest care a ținut din zilele de stagiatură până după debut. Potrivit acestui raport, procesul a avut loc la Tribunalul Districtual Central din Seul în data de 29 martie. Procurorii responsabili de caz au solicitat ca fostul idol să primească o pedeapsă penală timp de trei ani, să-și dezvăluie identitatea, să finalizeze un program de tratament pentru agresiune sexuală și să fie restricționat de la angajare timp de cinci ani.

În urma raportului, mulți internauți au speculat faptul că este vorba despre un fost membru al trupei de băieți OnlyOneOf. Ca răspuns pentru aceste zvonuri, agenția 8D Entertainment a lansat o declarație oficială pe Twitter:

„Bună ziua! Suntem 8D Entertainment.

Emitem aceste informații pentru a modifica și corecta zvonurile răspândite pe rețelele de socializare, care fac referire la un anume caz de agresiune sexuală, postat în ziua de astăzi, de către un post de știri. Vrem să anunțăm faptul că acel articol nu are nimic de a face cu OnlyOneOf.

În cazul în care vom descoperi informații false, care acuză trupa OnlyOneOf, vă anunțăm ferm că vom lua măsuri legale împotriva acestora. Vom face tot ce putem pentru a proteja drepturile artiștilor agenției noastre.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s