Boys Planet anunță clasamentele parțiale conform voturilor finale ale fanilor internaționali

BOYS PLANET - Mnet

Cine sunt cei trei concurenți ale căror clasamente au fost dezvăluite?

Pe data de 17 aprilie, Mnet a lansat un videoclip pe canalul său oficial de YouTube, anunțând clasamentele parțiale conform voturilor finale ale fanilor internaționali. Videoclipul a constat într-un mic spoiler pentru voturile globale acordate membrilor din Boys Planet. Pe data de 17 aprilie la ora 15 (după fusul orar coreean), după numărarea voturilor, au fost dezvăluite pozițiile în clasament a 3 dintre cei 18 participanți.

În clasament, Kim Tae Rae a fost repartizat pe locul 11. Acesta ocupa anterior locul 4, mai exact în momentul celei de-a treia ceremonie de anunțare a participanților calificați pentru etapele următoare, care a avut loc pe 13 aprilie. Park Hanbin se află pe locul 10. La final a fost dezvăluit și locul lui Sung Hanbin, care până acum ocupase constant primul loc. Acesta s-a clasat în urma voturilor pe locul 3.

În Coreea s-au strâns un total de 869.321 de voturi, iar restul de 3.443.787 reprezintă voturile globale ale fanilor din toată lumea. Voturile care provin din Coreea contribuie cu 20% la rezultatul final, iar voturile globale cu 80%. Pe data de 10 aprilie, la ora 10 (după fusul orar coreean), prima rundă a voturilor finale ale fanilor din jurul globului s-a încheiat. Între timp, finala emisiunii Boys Planet va începe pe data de 20 aprilie la ora 14:50 (fusul orar din România) și se va ține la Jamsil Arena în Seul.

Puteți urmări clasamentele mai jos!

Urmărești emisiunea Boys planet? Dacă da, care este favoritul tău?

 

Sursa: Kpopstarz

 

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s