Trupa BLACKPINK se va alătura agenției The Black Label?

Există zvonuri care susțin că BLACKPINK va părăsi agenția YG Entertainment pentru a se alătura lui The Black Label, deoarece aceasta s-a ocupat de pregătirile pentru evoluția trupei la „Coachella 2023”.

Recent,  S.Y. Lee a scris pe pagina sa: „Mulțumesc lui BLACKPINK, Teddy, Robin și echipei Black Label pentru că au oferit un spectacol grandios pe scena principală de la Coachella. Felicitări celui mai bun prieten al meu Robin pentru că a devenit CEO-ul de la The Black Label”.

După ce au văzut mesajul de mai sus, mulți fani au fost surprinși să afle că în spatele spectacolului lui BLACKPINK de la festival a fost The Black Label, dar nu compania YG Entertainment.

Și asta nu e tot, recent The Black Label a lansat un articol prin intermediul căruia a anunțat că este în căutare de noi talente, atât băieți, cât și fete, începând cu vârsta de 13 ani. Drept poză principală a articolului a fost publicată o fotografie în care apar artiști de la The Black Label, printre care Taeyang din Big Bang, Jeon Somi și LØREN, dar și membrele trupei BLACKPINK, ceea ce îi face pe fani să creadă că grupul se va muta într-adevăr la o altă agenție, care este o filială a YG-ului.

sursa: deerzone

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s