Membrii ASTRO sunt șocați la auzul știrilor despre decesul lui Moonbin, Eunwoo revine de urgență în Coreea

ASTRO | profile ASTRO JAPAN OFFICIAL FAN CLUB

Vestea despre decesul lui Moonbin a luat prin surprinde pe toată lumea, potrivit celor de la Dispatch, membrii trupei ASTRO sunt de-a dreptul șocați de cele întâmplate!

Se pare că reprezentanții de la Dispatch au reușit să ia legătură cu unul dintre apropiații lui Moonbin, iar acesta a declarat următoarele: „Moonbin a plecat în turneu ca parte a sub-unitului ASTRO Moonbin & Sanha și era plin de motivație”.

Se spune că în luna februarie a acestui an, sub-unitul format din membrii Moonbin și Sanha a început un turneu asiatic. În data de 18 și 19 martie a ținut două concerte la Seul, în data de 25 martie a concertat la Manila, Filipine, iar pe 8 aprilie la Bangkok, Thailanda. La sfârșitul lunii aprilie și mai, idolii urmau să viziteze Macao, Taipei, Jakarta, Tokyo și Osaka.

Dispatch a raportat că după concertul de la Bangkok, Moonbin a vorbit fanilor despre prestațiile sub-unitului și planurile sale de viitor. La acea vreme a spus că nu se simte foarte bine, dar încearcă să se recupereze. Artistul a recunoscut că spectacolul a fost prea dificil pentru el, dar le-a promis că își va reveni și îi va face fericiți.

De asemenea, Dispatch a raportat că membrii ASTRO sunt profund șocați de vestea morții lui Moonbin. Se spune că Cha Eun Woo, care se află în prezent în SUA, se pregătește să se întoarcă în Coreea. Presa nu a raportat dacă artistul s-a urcat deja în avion.

Reamintim, funeraliile lui Moonbin vor avea loc pe 22 aprilie.

Fie ca Moonbin să se odihnească în pace!

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s