Mai multe personalități importante din industria K-Pop și-au exprimat regretele față de decesul lui Moonbin din ASTRO

Imagine

RM din BTS, Taemin din SHInee, Hyolyn și alții și-au exprimat regretele față de decesul artistului!

Din nefericire, pe data de 19 aprilie, Moonbin din ASTRO a părăsit această lume, lăsând o familie îndurerată în urmă, dar și un gol imens în sufletele fanilor și colegilor săi din industrie. Pentru a îl onora pe artist, mai multe personalități cunoscute din industria K-Pop au făcut câte o postare în numele acestuia.

Fie că este vorba de prieteni sau simpli colegi din industrie, numeroși idoli și-au exprimat admirația față de Moonbin și i-au urat odihnă veșnică. Mai jos puteți vedea o parte din mesajele lăsate de artiști pentru colegul, prietenul și idolul lor!

Yunho din TVXQ a scris: „Nu îți voi uita zâmbetul strălucitor. Mă voi ruga pentru pacea și liniștea ta de acolo de sus”

Imagine

Moon Jong Up, fostul membru B.A.P a scris în dreptul unei postări de pe contul oficial de Instagram al lui Moonbin următoarele cuvinte: „Odihnește-te în pace! Nu te-am cunoscut personal, dar în calitate de coleg care te-a urmărit sunt atât de trist. Sper să ai parte numai de fericire acolo unde ești.”

Imagine

Taemin din SHINee a scris: „Îmi amintesc că te-am văzut strălucind pe scenă. Sper că ești fericit acolo, atât de mult precum ai fost de strălucitor aici!”

Imagine

Hyolyn a scris de asemenea un mesaj scurt, dar emoționant. Aceasta i s-a adresat artistului decedat cu cuvintele: „Sper că nu te doare nimic acolo. Mă voi ruga pentru tine!”

Imagine

Actorul Kwon Hyuk Soo a făcut de asemenea o postare exclusivă în numele lui Moonbin, spunând: „Te iubesc atât de mult. Îmi pare rău, și îți mulțumesc și îmi este dor de tine… Te rog, nu fi trist. La revedere…”. Ulterior, acesta a mai adăugat și fraza: ”Mi-aș fi dorit să nu se fi întâmplat lucruri pe care nu le pot crede…”

Imagine

RM din BTS a postat la povestea de pe Instagram o simplă poză neagră, fără cuvinte, fără explicații, doar un omagiu tăcut adus în amintirea colegului său din industrie.

Urăm încă odată condoleanțe familiei și susținătorilor lui Moonbin!

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s