V din BTS își ceartă fanii pentru comentariile lăsate de ei în timpul aparițiilor live

BTS's V (Kim Taehyung) trends on Weibo's Hot Search with 1.3 Million  searches as Chinese Netizens congratulate him for being crowned 'The Most  Handsome Man in the World 2023' | allkpop

În data de 19 aprilie, în timp se ce îndrepta spre casă, din BTS a avut o apariție live prin intermediul aplicației Weverse.

Artistul a ținut să împărtășească fanilor cele mai recente știri și chiar a răspuns la o parte dintre întrebările acestora. Cu toate acestea, la un moment dat, V nu s-a mai putut abține și a răbufnit! Motivul? Comentariile lăsate de admiratorii săi!

Cântărețul s-a plâns de faptul că fanii îi adresează aceleași întrebări și lasă aceleași comentarii în timpul apariției live, de mai bine de 10 ani.

„De fiecare dată când încep un live, văd aceleași comentarii precum: „Yoongi, căsătorește-te cu mine”, „Al tău TMI”, „Postează un selfie”, „Ai auzit de Mongolia?”, „Vino în Europa în weekend”, „Ai auzit de Suedia?”, de asemenea, „Astăzi este ziua mea de naștere”, „Tae Tae, fă-mi cu mâna” – a spus membrul BTS.

Ви из BTS «раскритиковал» фанатов за их комментарии во время прямого эфира

Artistul, care părea supărat, a explicat fanilor că totul este prea banal și i-a rugat să pună întrebări amuzante și interesante.

„Știți ce, ARMYs ar trebuie să vină cu întrebări cu adevărat interesante” – a mai declarat artistul.

Ви из BTS «раскритиковал» фанатов за их комментарии во время прямого эфира

V a explicat că toate comentariile de mai sus sunt plictisitoare și le-a cerut fanilor să-și actualizeze întrebările. De asemenea, a declarat că dacă va vedea comentarii amuzante și interesante, le va citi pe toate.

Mulți fani au fost de acord cu membrul BTS și au scris că vor ține cont de dorințele lui și se vor pregăti temeinic pentru următoarea sa transmisie live.

sursa

Publicitate

Un gând despre „V din BTS își ceartă fanii pentru comentariile lăsate de ei în timpul aparițiilor live

  1. Serban Liliana

    V IS AN EXTRAORDINARY BOY, WELL RAISED AND WITH A VERY GOOD FEELING, IT IS A SIN FOR SOMEONE TO TALK TO HIM IN THIS WAY. THE MOST OF US LOVE YOU, LOVE YOU AND RESPECT YOU AND YOUR PRIVACY! WE KISS YOU AND HUG YOU WITH A LOT OF LOVE!!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s