Presa coreeană presupune că aceste 5 vedete vor participa la „Met Gala 2023”

СМИ предполагают, что эти 5 корейских звезд появятся на "Met Gala 2023"

Circulă zvonuri că cinci vedete din Coreea de Sud ar putea apărea la ediția din acest an a evenimentului „Met Gala”.

În data de 19 aprilie, WWD Korea a publicat un articol cu titlul „Celebrități coreene care domină „Met Gala 2023”, cine va aparea anul acesta la eveniment?” Articolul a atras imediat atenția fanilor, odată cu menționarea vedetelor din industria modei și muzicii k-pop.

Potrivit informațiilor, tema evenimentului din acest an va fi – „Karl Lagerfeld: The Beauty Line”. Din moment ce mai multe celebrități coreene au lucrat cu celebrul designer, se presupune că aceștia vor apărea la „Met Gala 2023”. Cei de la WWD Korea au declarat: „Muzele lui Karl Lagerfeld și ambasadorii Chanel, cum ar G-Dragon din Big Bang sau Jennie din BLACKPINK, vor putea participa la eveniment. De asemenea, presupunem că la bal va apărea și Rosé din BLACKPINK, care a participat la evenimentul „Sulwhasoo” de la Metropolitan Museum of Art, ambasadorul global al lui Bottega Veneta – RM din BTS și ambasadorul lui Dior și Tiffany & Co – Jimin din BTS”.

„Met Gala 2023” a anunțat că ediția din acest an va onora memoria lui Karl Lagerfeld, directorul de creație și designerul din spatele perioadei de glorie a mărcii Chanel. Jennie și G-Dragon l-au cunoscut personal pe designer și ar putea apărea la bal în onoarea lui.

Dacă zvonurile se dovedesc a fi adevărate, Jennie va fi a doua membră BLACKPINK care va participa la „Met Gala”. Se zvonește că vor participa la eveniment și alți ambasadori ai mărcilor de lux, cum ar fi RM și Jimin din BTS și Rosé din BLACKPINK.

СМИ предполагают, что эти 5 корейских звезд появятся на "Met Gala 2023"СМИ предполагают, что эти 5 корейских звезд появятся на "Met Gala 2023"СМИ предполагают, что эти 5 корейских звезд появятся на "Met Gala 2023"СМИ предполагают, что эти 5 корейских звезд появятся на "Met Gala 2023"

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s