Lee Dong Wook retrăiește momentele din trecut în teaserul pentru „Tale Of The Nine-Tailed 1938”

Watch: Lee Dong Wook Relives Both The Good And Bad Memories Of The Past In “Tale Of The Nine-Tailed 1938” Teaser

Noua dramă coreeană a lansat un nou teaser video!

Tale of the Nine-Tailed” este o dramă coreeană, difuzată la finalul anului 2020, care spune povestea unui gumiho (o vulpe mitică cu nouă cozi), care este interpretat de către Lee Dong Wook, aflat într-o epocă modernă. Deși Yi Yeon a găsit un final fericit alături de Nam Ji Ah (rol jucat de Jo Bo Ah), el va fi cuprins de un incident neașteptat și va fi transportat înapoi în timp, în anul 1938. Noul sezon va descrie lupta disperată a lui Yi Yeon de a se întoarce în prezent, unde se află toate persoanele prețioase pentru el.

În teaserul recent lansat, apare personajul Yi Yeon care se prezintă cu încredere: „Sunt Yi Yeon. Sunt eroul acestei generații.” Misiunea sa este aceea de a găsi o piatră specială, înainte să fie prea târziu. Cu toate acestea, el va călători în timp până în anul 1938. Prima persoană care îl întâmpină este Zeița Muntelui din Vest, Ryu Hong Joo, ( rol interpretat de Kim So Yeon) care spune: „Sunt drăguță, dar sunt și bună la lupte.

Cu toate acestea, ceea ce îl înspăimântă cel mai mult pe Yi Yeon este sinele său din anul 1938, care la proape că își pierde simțurile din cauza tânjirii după Ah Reum (Jo Bo Ah). Acesta se reîntâlnește cu diferite persoane din trecutul său, simțindu-se încolțit.

Mai jos aveți teaserul video! Premiera dramei va avea loc în data de 6 mai.

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s