Nayeon din TWICE discută despre schimbările în urma reînnoirii contractului + altele

Nayeon Dishes On What Changed After TWICE’s Contract Renewal

Artista a fost invitată să ia parte la un pictorial organizat de revista Harper’s Bazaar!

În data de 17 aprilie, revista Harper’s Bazaar a lansat câte un set de fotografii în care sunt prezente trei membre ale industriei k-pop: Nayeon din TWICE, Taeyeon din Girls’ Generation și Hyein din NewJeans, pentru marca Louis Vuitton. Nayeon din TWICE va reprezenta coperta lunii mai.

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto, Nayeon a vorbit despre membrele trupei TWICE și schimbările care au avut loc după ce acestea și-au reînnoit contractul cu agenția JYP Entertainment anul trecut. Când a fost întrebată despre acest fapt, aceasta a spus: „Se pare că locuința în care trăiesc a devenit mai călduroasă. Este un loc mai stabil, pe măsură ce membrele devin tot mai unite, se înțeleg bine și dețin același scop!”

Mai apoi, artista a dezvăluit: „Personal, m-am simțit foarte confuză. M-am gândit intens la ceea ce vreau să fac cel mai mult, încercând să găsesc un echilibru între ceea ce înseamnă TWICE pentru mine și cine sunt eu în plan individual. Sunt foarte mulțumiă în prezent.”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s